کد خبر:۵۲۵۸۹۰

ارسال بیش از ۱۹۵۰ اثر به جشنواره علوم انسانی فارابی

طبق اعلام دبیرخانه جشنواره فارابی؛ چهار روز به پایان ثبت اثر در سامانه الکترونیک این جشنواره در بخش داخلی باقی مانده و تاکنون ۱۹۶۲ اثر به این جشنواره ارسال شده است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، طبق اعلام دبیرخانه جشنواره فارابی؛ چهار روز به پایان ثبت اثر در سامانه الکترونیک این جشنواره در بخش داخلی باقی مانده و تاکنون ۱۹۶۲  اثر به این جشنواره ارسال شده است. در بخش خارجی همچنان مهلت برای ثبت و ارسال آثار نویسندگان خارجی فرصت وجود دارد.

 

تمامی پژوهشـگران حوزه علـوم انسـانی و اسـلامی تنها تا ۳۱ تیرماه فرصت دارند آثار خود را شامل گـزارش نهایی پژوهش، پایان‌نامه و کتاب که در چهار سال گذشته (از ابتدای فروردین ۱۳۹۱ تا پایان اسفند ۱۳۹۴) انجام شده است، در سایت این جشنواره ثبت کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار