آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۶۰۶۴

مقتدی صدر: نیروهای آمریکایی را هدف حمله قرار دهید

مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق، نسبت به مشارکت نیروهای امریکایی در عملیات آزادسازی موصل هشدار داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، صدر در پاسخ به سوالی که نظر وی را پیرامون افزایش شمار نظامیان امریکایی در عراق برای مشارکت در عملیات آزاد سازی موصل از دست داعش خواسته بود، گفت: «آنها را هدف حملات خود قرار دهید.»

 

دفتر مقتدی صدر این پاسخ را بر روی وبسایت وی منتشر کرده است. 

 

اشتون کارتر، وزیر دفاع امریکا، دوشنبه (21 تیرماه) در سفری غیر منتظره وارد عراق شد و با مقامات عراقی دیدار کرد. او در این سفر اعلام کرد که 560 نیروی نظامی امریکایی برای آنچه که وی مشارکت در عملیات باز‌پس‌گیری موصل از داعش خواند، به این کشور اعزام خواهند شد.

 

در حال حاضر4,087  نیروی امریکایی در عراق حضور دارند و انتظار می رود نیروهای جدید طی هفته‌های آینده به این کشور اعزام شوند. 

 

بسیاری از محافل عراقی با رویکرد امریکا برای ارسال نیروهای نظامی بیشتر به عراق در راستای مشارکت در عملیات آزادسازی شهر موصل از سیطره داعش اعلام مخالفت کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار