به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ این رویداد هنری در سه بخش نمایشهای صحنهای، خیابانی و سرود تعریف شده و کارگاههای آموزشی نیز برای هنرمندان با حضور اساتید برجسته کشور برگزار میشود.
هنرمندانی از 14 استان کشورشامل 24 گروه تئاتر و سرود در نهمین جشنواره شاهد و ایثارگر حضور دارند و دبیرخانه جشنواره، ضمن حمایت از اجرای عمومی آثار منتخب جشنواره، اثر برگزیده را به دبیرخانه جشنواره بینالمللی تئاتر فجر معرفی خواهد کرد.
کلیه آثار نمایشی این جشنواره با کیفیت مناسب ضبط و مستند گزارشی از این برنامه برای پخش از شبکههای مختلف سیما، تهیه و ساخته خواهد شد.
بر اساس این گزارش، تعداد نمایشهای راه یافته به مرحله نهایی در بخش صحنهای10 اثر، در بخش خیابانی هفت اثر، در بخش سرود 25 گروه و گروههای سرود منتخب نیز هفت گروه هستند.
نهمین جشنواره سراسری تئاتر و سرود شاهد و ایثارگر از 26 الی 30 تیر ماه 95 در استان البرز برگزار میشود.
حجتالاسلام سید حسن مؤذنی، معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در پیامی با بیان آنکه «هنر همچون علم و معرفت از نسبت و رابطهٔ انسان با حضرت حق برمیخیزد و شکوه این خلاقیت به زبان زیبایی شناسی متجلی میشود تا در ادوار تاریخ ماندگاری یابد.» خطاب به شرکتکنندگان در این جشنواره گفته است: «این جشنواره فرصت مغتنمی است تا هنرمندان جوان ما با تولید آثار خود در قالب تئاتر و سرود، خود را بیازمایند و با الهام از روح پرفتوح شهیدان و آرمان بلند ایثارگران، طرحی نو در عرصه هنر دراندازند. امیدوارم این حرکت، افقهای تازهای فراروی مشتاقان مؤمن و دلسوز بگشاید و موجب آفرینش زیباترین و لطیفترین مضامین معنوی و انسانی گردد.»