دولت در خصوص اتفاقاتی که در مجامع اسلامی می‌افتد، هیچ عکس العملی نشان نمی‌‌دهد
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۶۵۳۳
ترابی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

دولت در خصوص اتفاقاتی که در مجامع اسلامی می‌افتد، هیچ عکس العملی نشان نمی‌‌دهد

مسئول تشکل جامعه اسلامی دانشگاه ارومیه گفت: متاسفانه دولت در برابر اتفاقاتی که در اتحادیه اروپا می‌افتد، حمایت‌‌ها و واکنش‌های خود را نشان می‌دهد؛ ولی در خصوص اتفاقاتی که در لبنان و مجامع اسلامی می‌افتد سکوت کرده و هیچ عکس العملی نشان نمی‌دهد.

ترابی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به جنایات صورت گرفته علیه مسلمانان کشمیر گفت: درگیری ها و اعتراضات مردم کشمیر اتفاق تازه ای نیست و چندین سال است که مردم کشمیر از حقوق شان دفاع می کنند و دولت هندوستان در اقدامی تجاوزگرایانه چندین سال است که باعث درگیری شده و بار دیگر شاهد اعتراضات مسلمانان هستیم.

 

وی افزود: متاسفانه این اتفاقات مصادف شده است با درگیری ها در فرانسه و کودتا در ترکیه که این امر باعث شده درگیری های کشمیر پشت پرده بماند و مجامع بین المللی و سازمان بین الملل در خصوص این قضیه سکوت کنند.

 

مسئول تشکل جامعه اسلامی دانشگاه ارومیه تصریح کرد: متاسفانه مجامع بین المللی در برابر مظلومان یمن، فلسطین، سوریه و اکنون هم کشمیر سکوت کرده اند. 

 

ترابی ادامه داد: دولت ایران و وزارت امور خارجه در مقابل اتفاقات کشمیر سکوت کرده اند و به نظر من کمترین کار در سازمان ملل این بود که نماینده ما یک تذکر در این مورد بدهد؛ ولی متاسفانه این اتفاق نیفتاد.

 

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه دولت در برابر اتفاقاتی که در اتحادیه اروپا می افتد حمایت ها و واکنش های خود را نشان می دهد؛ ولی در خصوص اتفاقاتی که در لبنان و مجامع اسلامی می افتد هیچ عکس العملی نشان نمی دهد.

پربازدیدترین آخرین اخبار