کد خبر:۵۲۷۰۲۶
حمله‌داری در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

عدم واکنش دستگاه دیپلماسی به فاجعه کشمیر، نگاه غربگرایانه آن را پر رنگ‌تر می‌کند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور نجف آباد گفت: انفعال و عدم واکنش دستگاه دیپلماسی کشور به فاجعه کشمیر، نگاه غربگرایانه آن را بیش از پیش پر رنگ‌تر می‌کند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

حمله داری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو  با اشاره به فاجعه قتل عام مسلمانان کشمیر و سکوت دستگاه دیپلماسی کشور گفت: درگیری های کشمیر اینبار با شهادت یکی از رهبران مجاهدین آغاز شده است، در حقیقت کشمیر منطقه مورد مناقشه هند و پاکستان است که از ۷۰ سال پیش تا کنون باعث سلب آسایش از مردم این منطقه شده است.

 

وی افزود: مردم این منطقه عمدتاّ مسلمان و شیعه هستند و در عین حال شیعیان این منطقه مورد حمایت پاکستان و مورد ظلم هندوهای متعصب هستند؛ بنابراین هم به واسطه ظلم بر عده ای بی گناه و هم به واسطه هم دین و مسلک بودن با آنان باعث شده که ما خود را در مورد آنان بسیار و به مراتب بیشتر مسئول و مطالبه گر بدانیم.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور نجف آباد تصریح کرد: اگر در بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی نیز بنگریم به وضوح عدم کارکرد دستگاه دیپلماسی کشور در این مسئله به چشم می خورد و متأسفانه فقط سخنگوی وزارت امور خارجه به بیان خویشتنداری از سوی طرفین بسنده کرد وهیچ موضع خاصی اتخاذ نکرد.

 

حمله داری ادامه داد: البته این نکته را باید در نظر گرفت که متأسفانه سیاست دولت در برخورد با حوادث بر اساس برجام تعریف می شود و شدت و ضعف واکنش ها در حوادث و مسائل منطقه ای بر اساس دیپلماسی تدبیر و امید است؛ نه براساس واقعیت ها و احساس تکلیف ایرانی- اسلامی.

 

وی خاطرنشان کرد: این انفعال و عدم واکنش بیش از پیش نگاه غربگرایانه دستگاه دیپلماسی کشور را پر رنگ تر می کند و همانگونه که در بیانیه شورای تبیین آمده، وزارت امور خارجه و شخص وزیر می توانند، با کنار گذاشتن نگاه تبعیض آمیز خود واکنشی عالمانه و عاقلانه و درعین حال انقلابی به این مسئله نشان داده و نقش فعال و تأثیر گذار جمهوری اسلامی را در مسائل منطقه ای بار دیگر به همگان نشان دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار