کد خبر:۵۲۶۷۹۹
مسئول قرارگاه دانشجویی شهید طیب بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد؛

جمهوری اسلامی ایران باید در قبال مسئله کشمیر دیپلماسی فعال داشته باشد

مسئول قرارگاه دانشجویی شهید طیب بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد گفت: از کشورها و سازمان‌های به ظاهر اسلامی نباید انتظار موضع‌گیری در مورد کشمیر را داشت، وزارت خارجه باید خود را مکلف به دفاع از مردم کشمیر بداند و در قبال این مسئله دیپلماسی فعال داشته باشد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی دلبند، مسئول قرارگاه دانشجویی شهید طیب بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه استعمار خبیث هرکجا که ورود کرده و آن جا را استعمار کرده پس از خروج، بذر فتنه و اختلاف را در آن جا کاشته است، گفت: متاسفانه مردم منطقه جامو و کشمیر قربانی اختلافات هند و پاکستان که هردو از مستعمرات انگلیس بودند، شده اند.

 

وی تاکید کرد: مردم کشمیر از ارادتمندان به انقلاب اسلامی و امام(ره) و رهبری هستند، و جمهوری اسلامی را تنها ملجأ و پناهگاه خود می دانند.

 

مسئول قرارگاه دانشجویی شهید طیب بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه از کشورها و سازمان های به ظاهر اسلامی نباید انتظار موضع گیری در مورد کشمیر را داشت، افزود: وزارت خارجه جمهوری اسلامی باید خود را مکلف به دفاع از مردم کشمیر بداند.

 

دلبند سکوت و انفعال وزیر خارجه ایران را بدون توجیه منطقی دانست و تصریح کرد: پیگیری فعال و مؤثر حوادثی مثل کشمیر، نیجریه، یمن، بحرین، پاراچنار، میانمار و دیگر نقاط جهان هم وظیفه شرعی و اخلاقی و هم وظیفه قانونی دستگاه دیپلماسی کشور است.

 

وی گفت: جمهوری اسلامی ایران نباید صرفا به پوشش خبری و تحلیل مسئله اکتفا کند، بلکه باید در قبال این مسئله دیپلماسی فعال داشته باشد.

 

مسئول قرارگاه دانشجویی شهید طیب بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: با توجه به روابط مهم دوستانه و تجاری ایران در کشورهای هندوستان و پاکستان، ایران باید نقش تأثیرگذاری داشته باشد و با رایزنی، گفت و گو و اتخاذ تدابیر مناسب از بروز بحران بیشتر در کشمیر جلوگیری کند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار