آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۸۵۶۵

سرمایه‌گذاری ۳۰۰ میلیون دلاری «علی‌بابا» در هالیوود

شرکت فیلمساز نوپای جک‌ما یکی از واحدهای شرکت «علی‌بابا» در چندین فیلم معروف هالیوود همچون «پیشتازان فضا» و «عملیات غیرممکن» مبلغ ۳۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری کرده است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ شرکت فیلمسازی «علی‌بابا» متعلق به کشور چین به هدف توسعه صنعت تفریحات و سرگرمی مبلغ 300 میلیون دلار بر روی چند فیلم معروف هالیوودی سرمایه گذاشته است.

 

این شرکت غول آسیایی این سرمایه‌گذاری را در بخش تجاری جک‌ما از گروه «علی‌بابا» سرمایه‌گذاری کرده و با مدیریت سرمایه‌ ووهو گافر شراکت کرده و تحت عنوان صندوق سرمایه‌گذاری صنعت سرگرمی علی‌بابا هاینان فعالیت می‌کند.

 

این دو شرکت اعلام کردند که در زمینه‌های صنعت سرگرمی تلویزیونی و سینمایی با هم سرمایه‌گذاری می‌کنند. از این سرمایه‌گذاری 75 میلیون دلار سهم شرکت تصویری «علی‌بابا» و 225 میلیون دلار سهم سرمایه‌گذاری شرکت ووهو گافر بوده است.

 

این دو شرکت فقط در زمینه فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی با کیفیت بسیار بالا سرمایه‌گذاری می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار