کد خبر:۵۲۸۷۶۳

مرحله دوم طرح اعطای مدرک به حافظان برگزار می‌شود

مرحله دوم یازدهمین دوره آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم شهریورماه به همت سازمان دارالقرآن در تمامی استان‌ها برگزار می‌‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ در مرحله نخست یازدهمین دوره آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم 6 هزار و 771 نفر آمادگی خود را برای شرکت در این آزمون‌ اعلام کردند که از این تعداد 5 هزار و 377 نفر را بانوان و یک‌هزار و 394 را را آقایان تشکیل می‌دادند.

 

این مرحله از آزمون‌ها جمعه 24 اردیبهشت‌ماه در 38 حوزه آزمون کشور برگزار شد و نتایج آن 5 تیرماه بر روی سایت سازمان دارالقرآن قرار گرفت که بر اساس آن 3 هزار و 312 حافظ قرآن پذیرفته شدند. از این تعداد 2 هزار و 653 هزار نفر از بانوان و 659 نفر از آقایان موفق به کسب حد نصاب نمره و راه‌یابی به مرحله دوم شدند؛ همچنین 968 نفر از پذیرفته‌شدگان برای کسب مدرک درجه یک تا 3 و 530 نفر نیز برای دریافت مدارک درجه 1 و 2 حفظ قرآن در یازدهمین دوره آزمون‌های اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن شرکت می‌کنند.

 

مرحله دوم طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم شهریورماه امسال با حضور برترین‌های مرحله قبل برگزار می‌شود. امسال برخلاف سال‌های گذشته سازمان دارالقرآن تدابیری اندیشیده تا حافظان قرآن بدون استرس در این آزمون شرکت کنند به طوری که تمامی راه‌یافتگان به این مرحله در استان خود آزمون می‌دهند.

 

به گفته مسئولان سازمان دارالقرآن سال‌های گذشته در استان‌هایی که داور نبود یا جمعیت راه‌یافتگان زیر 30 نفر بود، حافظان باید به نزدیک‌ترین استان هم‌جوار می‌رفتند و آزمون می‌دادند اما امسال داوران به استان‌های مختلف اعزام می‌شوند و راه‌یافتگان می‌توانند در استان خود محفوظات خود را ارائه دهند و پس از آن داوری صوت و لحن در تهران و با حضور اساتید مجرب صورت می‌گیرد.

 

به گزارش فارس، آزمون‌های طرح‌ ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قران کریم هر سال در چهار مرحله به همت سازمان دارالقرآن برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار