آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۸۸۳۶

اصابت دقیق زلزال ۳ به مواضع مزدوران عربستانی

یگان موشکی ارتش وکمیته های مردمی یمن موشک ساخت داخل زلزال ۳ را به مواضع مزدوران عربستانی در منطقه فرضه نهم استان مارب شلیک کردند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه خبری المسیرة، یک منبع نظامی گفت:عملیات شلیک موشک پس از عملیات رصد تحرکات مزدوران عربستانی و تجمع آنها در منطقه فرضه نهم استان مارب صورت گرفت که با دقت بالایی به هدف اصابت کرد.

 

یگان موشکی ارتش وکمیته های مردمی در پاسخ به تجاوزهای مکرر عربستان ومزدوران آن، از چهار ژوئیه ( تیر) تاکنون 11 موشک به اردوگاههای عربستان وتجمع مزدوران در داخل خاک یمن شلیک کرده اند .

 

یگان موشکی ارتش یمن شنبه گذشته موشک زلزال 3 به اردوگاه دفاع هوایی عربستان در نجران ودر 19 و21 ژوئیه ( تیر) دو موشک به اردوگاه گارد ملی عربستان در نجران شلیک کردند.

 

یگان موشکی در 19 ژوئیه (تیر) موشک زلزال 3 به محل تجمع مزدوران عربستانی در حزم الجوف شلیک ودر 16 همین ماه موشک دیگری به محل تجمع مزدوران در اردوگاه ماس استان مارب شلیک کردند.

 

در 16 ژوئیه نیز یگان موشکی ارتش وکمیته های مردمی موشک زلزال 3 به پایگاه نظامی بن یالین در نجران شلیک کردند.

 

یگان موشکی ارتش وکمیته های مردمی در روزهای 9 و13 ژوئیه دو موشک زلزال 3 به اردوگاه تداوین در استان مارب ویک موشک در 8 ژوئیه به تجهیزات نظامی مزدوران در منطقه فرضه نهم در نزدیکی مارب شلیک کردند.

 

یگان مذکور دوشنبه گذشته با شلیک یک موشک توچکا اردوگاه نظامیان عربستانی در منطقه احد المسارحه در جیزان را هدف قرار داد.

 

این یگان در چهارم این ماه یک موشک قاهر 1 به پایگاه نظامی خمیس مشیط در منطقه عسیر پس از گذشت شش روز از شلیک موشک مشابه به آن شلیک کرد.

 

این در حالی است که محمد عبدالسلام سخنگوی رسمی جنبش انصارالله رئیس هیات ملی یمن در گفت وگوهای صلح یمن در کویت تاکید کرد عربستان باید بداند با تداوم حمله های هوایی به شهرهای یمن روی آرامش را در جبهه های خود نخواهد دید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار