کد خبر:۵۲۹۱۹۰
معاون ارتباطات بین الملل دفتر رهبر معظم انقلاب:

رواج گرایش های دینی تقلبی به خاطر ارتقای جایگاه دین در قرن ۲۱ است

معاون ارتباطات بین الملل دفتر رهبر معظم انقلاب گفت: رواج گرایش های دینی تقلبی همچون داعش، القاعده و طالبان به خاطر ارتقای جایگاه دین در قرن ۲۱ است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام و المسلمین محسن قمی روز پنجشنبه در مراسم پایانی دهمین همایش استادان و دانشجویان ایرانی خارج از کشور در مشهد افزود: وقتی امری ارزش داشته باشد نسخه جعلی و تقلبی آن هم رواج می یابد.


وی اظهار کرد: در قرن بیستم دو گفتمان لیبرالیزم و سوسیالیسم با دو شعار آزادی و عدالت بر زندگی بشر حاکم بود که در سال های آخر قرن بیستم گفتمان اسلامی با شعار کرامت این دو گفتمان را تحت تاثیر قرار داد.


وی گفت: قرن بیستم را قرن علم و دانایی نامگذاری کرده اند زیرا پیشرفت های علمی بشر در این قرن از مجموع پیشرفت های علمی در قرون دیگر بیشتر و شبیه معجزه بوده است اما همین بشر در قرن بیستم به اندازه ای جنایت کرد که از جنایاتش در 19 قرن پیش هم زیاد تر بود.


حجت الاسلام قمی افزود: بشر از این تجربیات فهمید که علم به تنهایی برای سعادت بشر کفایت نمی کند و کشورهایی که بیشترین رشد علم و تکنولوژی را داشته اند بیشترین جنایات را هم مرتکب شده اند از این رو قرن بیست و یکم را قرن علم و اخلاق یا علم و ایمان نام گذاری و بر نقش اخلاق، دین، معنویت، عرفان و تربیت معنوی تاکید کرد.


وی اظهار کرد: دست آمریکا، صهیونیست ها و عربستان در پیدایش گرایش های جعلی و تقلبی دینی همچون داعش، القاعده و طالبان کاملا آشکار است و آژانس اطلاعاتی ارتش آمریکا اعلام کرده است در حالی که اسلام گرایی دشمن اصلی ماست داعش برای ما یک فرصت محسوب می شود.


وی گفت: در این میان وظیفه ما و دانشجویان ایرانی خارج از کشور ترویج اسلام امام خمینی (ره) و رعایت اخلاق و کرامت حتی در رفتار با دشمنان است.


معاون ارتباطات بین الملل دفتر رهبر معظم انقلاب افزود: تاثیر انقلاب اسلامی ایران در خارج از کشور کم نیست اما این تاثیر متناسب با خود انقلاب و در شان و اندازه و جایگاه انقلاب اسلامی ایران نبوده است.


وی اظهار کرد: هم اکنون بغداد، دمشق، صنعا و بیروت تحت تاثیر پیام جمهوری اسلامی ایران قرار دارد و این نفوذ انقلاب اسلامی ایران بود که نگذاشت حلقه ای از مقاومت اسلامی در سوریه شکست بخورد.


وی ادامه داد: صدور انقلاب اسلامی ایران صدور فکر و اندیشه است نه صدور سخت افزاری و در این صدور، حضور فیزیکی ایرانیان لزومی ندارد.


حجت الاسلام قمی گفت: منطق ما در سوریه، عراق، بحرین و یمن منطق هر نفر یک رای و تعیین نظام سیاسی بر این اساس است که از جانب غرب پذیرفته نمی شود و این به آن معناست که آنها طرفدار دمکراسی نیستند و تنها دغدغه ادامه حاکمیت خود را دارند.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار