تشییع پیکرهای مطهر سه شهید گمنام در نجف آباد
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۹۲۱۵

تشییع پیکرهای مطهر سه شهید گمنام در نجف آباد

تشییع پیکرهای مطهر سه شهید گمنام پنجشنبه شب در محله نجف آباد یزد برگزار شد .

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو در آستانه شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) با حضور خانواده های شهدا ، ایثارگران ، بسیجیان و مردم ولایتمدار ، مراسم تشییع پیکرهای مطهر شهدای گمنام در محله نجف آباد برگزار شد .


در این مراسم باشکوه ابتدا پیکرهای مطهر این شهدای سرفراز انقلاب اسلامی در سطح محله به حرکت در آمد و مردم ولایتمدار با شاخه های گل از فرزندان قهرمان گمنام دفاع مقدس به خوبی استقبال کردند .


در ادامه این پیکرهای پاک به گلزار شهدای نجف آباد منتقل شد و مردم فهیم و با بصیرت در حالی که مداح اهل بیت عصمت و طهارت (ع) مداحی و مرثیه خوانی می کرد یاد و خاطره شهدا کربلای حسینی و شهدای انقلاب اسلامی را گرامی داشتند .


این شهدای والامقام در سنین ۲۰ تا ۲۲ سال درعملیات های کربلای ۵، والفجر۸ و والفجر ۴ به شهادت رسیده اند.


پیکر مطهر یک شهید گمنام در حوزه علمیه خواهران فاطمه الزهرای اردکان و پیکر دو شهید دیگر در تپه نورالشهدای بخش ندوشن شهرستان میبد خاکسپاری می شود.


پیکرهای مطهراین شهدای گمنام پس از برگزاری یادواره شهدای حوزه ۴ امامشهر یزد و حضور در گلزار شهدای رحمت آباد و نجف آباد با برگزاری مراسم وداع در شهرهای اردکان و ندوشن به خاک سپرده می شود.


استان یزد با یک میلیون و ۵۰ هزار نفر جمعیت سه هزار و ۸۵۰ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده و ۱۴۰ شهید گمنام در یزد مدفون هستند .

پربازدیدترین آخرین اخبار