کد خبر:۵۲۹۷۴۱
فقفوری در میزگرد «حقوق بشر و کشورهای مسلمان»:

کشورهای غربی به حقوق بشر ساخته دست خود نیز اعتقاد ندارند

معاون دانشجویی موسسه صلح زیبا با بیان اینکه ۲۳ سال طول کشید تا آمریکا به سند حقوق بشر مطابق میل خود ملحق شود تصریح کرد: کشورهای غربی به حقوق بشر ساخته دست خود نیز اعتقاد ندارند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدصادق فقفوری، معاون دانشجویی مرکز دانشجویی حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران (صلح زیبا) در میزگرد خبری تحلیلی «حقوق بشر و کشورهای مسلمان» که به مناسبت روز حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی در خبرگزاری تسنیم برگزار شد، گفت: تناقض غرب در مسئله حقوق بشر، آشکار است و کشورهای غربی به حقوق بشر ساخته دست خود نیز اعتقاد ندارند. آمریکا، انگلیس و فرانسه چند سال پس از تدوین و تهیه اعلامیه حقوق بشر جهانی این سند را پذیرفته اند.

 

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه اعلامیه حقوق بشر مطابق میل آمریکایی ها بود اما آمریکا حدود 23 سال طول کشید تا به سند حقوق بشر جهانی ملحق شوند. کشورهای غربی برای پیوستن به اعلامیه حقوق بشر شروطی را تعیین کردند اما  همین کشورها در 4 حوزه حقوق سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، اخلاقی و زیست محیطی و بیولوژیک نیز حقوق اعلامیه‌ های جهانی را زیرپا گذاشتند.

 

فقفوری ادامه داد: انگلیس، فرانسه و آمریکا کشورهایی هستند که اعلامیه ‌های جهانی و بین ‌الملل حقوق بشر را بیشتر از همه نقض کرده اند.

 

وی تاکید کرد: براساس آمارهای اعلام شده اف بی آی، هر روز یک سیاه ‌پوست در آمریکا توسط یک سفیدپوست کشته می ‌شود و حتی محاکمه پلیس ‌های سفیدپوستی که اقدام به کشتن سیاه‌ پوستان کرده ‌اند، متفاوت است.

 

معاون دانشجویی مرکز حقوق بشر اسلامی با بیان اینکه فاصله و میانگین درآمدهای فقیرترین و غنی ‌ترین افراد در آمریکا 17 برابر و در انگلستان و فرانسه 25 برابر است، خاطرنشان کرد: کشور آمریکا و انگلیس در زمینه حقوق علوم زیستی از جمله کشورهایی هستند که با اقدامات خود بیشترین حجم لایه ازون را تخریب کرده ‌اند و در حقوقی مانند علوم بیوتیک نیز آمریکا پیش قراول جنگ بیولوژیک در جهان است تا جایی که شاهد محصولات تراریخته آن برای از بین بردن مردم هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار