قرآن و آموزههاي قرآني منشور اتحاد و انسجام مسلمين است
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر مصطفوي در اين ديدار با اشاره به اين كه دولت و مردم تركيه در بسياري از مسائل فرهنگي و ديني و حتي مسائل روز اسلامي با دولت و مردم ايران اتفاق نظر دارند، گفت: آثار ارتباطات فرهنگي و ديني ما با يكديگر بسيار فراتر از فعاليت هاي فرهنگي و معنوي دو كشور است و اثرات اين ارتباطات و تعاملات داراي بركات معنوي براي منطقه و مسلمانان است.
مشاور رئيس جمهور در ادامه افزود: ارتباطات بين پيروان مذاهب مختلف در ايران يك ارتباط منطقي، علمي و سالم است و اتحاد و انسجام بين مذاهب مختلف اسلامي و اديان ابراهيمي بر اساس تعامل مثبت و متقابل است و هميشه اين ارتباطات بر اساس همدلي و وحدت استوار بوده است.
رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي در ادامه سخنان خود، ارتباط اديان و مذاهب غير اسلامي را در ايران با يكديگر و با حكومت اسلامي برادرانه و دوستانه قلمداد كرد و اظهار داشت: علت اين ارتباطات و تعاملات اين است كه اديان در ايران با يكديگر بسيار تفاهم دارند و اين ارتباطات در شكلي ديگر بر پايه مسائل علمي، همكاري هاي دو جانبه و منطقي استوار شده است.
مصطفوي در ادامه گفت: تعالي انسان و جامعه موجب به بار نشستن ارزش هاي الهي در جامعه مي شود و انسان ها از گمراهي به دور مي شوند.
وي گفت: وقتي فرامين و ارزشها در جامعه نهادينه و جاري شود، زمينه اعتماد و اعتقاد افراد جامعه به دين و مذهب بيشتر مي شود.
مشاور رئيس جمهور در ادامه تصريح كرد: امروز دنيا تشنه دريافت معنويت است و ما بايد با تلاش و همكاري متقابل خلاءهاي موجود را پر كنيم تا ارزشهاي الهي در جامعه بشري جاري شود.
رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي گفت: پيگيري و بكار بستن ارزشهاي ديني و الهي در جامعه موجب بروز آرامش و صلح جهاني در بين كشورها مي شود و انسانها كمتر به دنبال خونريزي و جنگ و انگيزه هاي مادي مي شوند.
مصطفوي در ادامه سخنان خود افزود: برخي فعاليت هاي مشترك از قبيل برپايي سمينار و نشست هاي علمي، انتشار كتاب در موضوعات مختلف ديني و برگزاري نمايشگاه هاي فرهنگي مي تواند گستره فعاليتهاي ما را توسعه دهد.
وي در ادامه تاكيد كرد: انجام فعاليتهاي قرآني مشترك نيز يكي ديگر از فعاليت ها و برنامه هاي آينده ما براي نسل هاي آينده و جوان است؛ زيرا قرآن اقيانوس بزرگي است كه در اين اقيانوس بهتر و بيشتر مي توانيم آموزههاي قرآني و پژوهشي خود را تكميل كنيم.
مشاور رئيس جمهور در ادامه با اشاره به تجربيات قرآني و بكار بستن اين تجربيات در زندگي بشر تصريح كرد: وحدت امت اسلامي و استحكام وحدت منوط به پايبندي به قرآن و آموزه هاي آن و اعتماد و اعتقاد به قرآن است، قرآن و آموزه هاي قرآني، منشور اتحاد و انسجام مسلمين است.
رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي در پايان سخنان خود با تاكيد بر اين كه آمادگي داريم تا بين سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي و سازمان ديانت تركيه موافقت نامه اي را به امضاء برسانيم تا روند فعاليتهايمان تسهيل و تسريع شود، خاطرنشان كرد: انجام فعاليت هاي فرهنگي و ديني اين ارمغان را براي نسل هاي آينده دارد كه آنها راحتتر به تجربيات ديني و آموزه هاي قرآني دست پيدا كنند و در روند فعاليتهاي آنها جنبه اعتماد و اعتقاد به مسائل قرآني و معنوي بيشتر آشكار مي شود.
شايان ذكر است، در ادامه اين ديدار علي بارداك اوغلو، رئيس سازمان امور ديانت تركيه، وحدت مسلمانان و اتحاد و انسجام ديني آنها را يكي از رمزهاي موفقيت جامعه اسلامي برشمرد و افزود: مسائل ديني و اسلامي بايد به شكل صحيحي به مردم آموزش داده شود تا مسلمانان هوشيارانه و آگاهانه از مسائل اسلامي و روز مطلع شوند، اسلام از عربستان و سرزمين پيامبر (ص) بصورت گروه گروه و قبيله قبيله شكل گرفت و در نهايت جامعه اسلامي و امت اسلامي را تشكيل داد.
رئيس سازمان ديانت تركيه با بيان اين مطلب گفت: اين سازمان در نظر دارد احاديث پيامبر اسلام(ص) را به زبان عصر بازگو كرده و اين آموزههاي اسلامي را گسترش دهد، مسلمانان بايد وحدت داشته باشند و راه همدلي و صلح را برگزينند و در اين راستا سعي و تلاش كنند.
بارداك اوغلو در ادامه افزود: كارها و فعاليت هاي مشترك ديني، معنوي و فرهنگي براي نسل هاي آينده مفيد خواهد بود، ارزش و فايده ارتباطات و تعاملات ما سبب از بين رفتن برداشت هاي بد مذهبي در زمان حاضر و آينده خواهد بود.
وي در ادامه افزود: ما منسوب به دين توحيدي هستيم و اين مظاهر اسلامي را بايد به تمام مردم جهان بشناسانيم، بايد علائق اسلامي را در امت اسلامي شناسايي و آنها را بسط و توسعه دهيم.
رئيس سازمان ديانت تركيه در ادامه افزود: ما در صحنه وسيع قرآن و سنت پيامبر(ص) قرار داريم و براي گسترش قرآن و آموزههاي آن بايد تلاش بيشتري را انجام دهيم، غرب اخلاق و منشورات اخلاقي خانواده و جامعه را زير پا گذاشته است و دچار از هم گسستگي و انحطاط فكري و ايدئولوژي شده است و همه اين موارد دور شدن از ارزشهاي الهي و چند شاخه شدن مذهب در غرب و اروپا است.
بارداك اوغلو خاطرنشان كرد: بانوان علاقه زيادي دارند تا در مسائل ديني و معنوي جامعه نقش فراتري داشته باشند و اين براي جامعه اسلامي يك ارزش و اهميت است.
وي خاطرنشان كرد: ايران در تمدن اسلامي، فلسفه، فقه و تصوف سهم عمدهاي را در پيشبرد اهداف اسلامي و جهاني خود داشته است.
وي در پايان گفت: سازمان ديانت تركيه اين آمادگي را دارد تا در زمينه هاي ديني، فرهنگي و معنوي و انتشاراتي همكاري هاي گام به گام و مشتركي را با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي داشته باشد./انتهاي پيام/