تاكنون بيش از 50 فيلم به دبيرخانه جشنواره فيلم ارسال شده است
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو»، سيدمحمد حسيني عصر امروز در حاشيه دومين نشست سراسري استانداران كشور كه با حضور رئيس جمهور و وزراي اطلاعات، ارشاد و آموزش پرورش و معاون سازمان بسيج مستضعفين در وزارت كشور برگزار شد، در خصوص تحريم جشنواره فجر از سوي برخي كارگردان داخلي گفت: جشنواره فجر امسال باشكوهتر انجام خواهد و از معدود كارگردانهايي كه ميخواهند خودشان به نام هنرمندان و اهالي سينما معرفي كنند، چندان استقبالي هم از آنها نشده است.
وي با بيان اينكه نمايشگاه اخير كاريكاتور در نوع خودش بينظير بوده و با حضور 91 كشور برگزار شد، افزود: جشنواره فيلم فجر، شعر فجر، تئاتر فجر و موسيقي فجر نيز با هماهنگي هاي اهالي هنر امسال نيز هر چه بهتر برگزار خواهد شد.
حسيني فيلمهايي كه تاكنون براي اكران رسيده بيش از 50 فيلم عنوان كرد و افزود: بخشي از اين فيلمها در جشنواره فيلم فجر اكران خواهد شد.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي اضافه كرد: در گردهمايي استانداران نيز اعلام آمادگي كرديم كه همزمان با تهران در استانها نيز ميتوانيم اكران داشته باشيم.
وي در ادامه در پاسخ به خبرنگاري كه از پيگيري «قانون نظام جامع رسانه اي» پرسيد، گفت: اين كار به طور جدي دنبال ميشود و در آن قانون مطبوعات را نيز بازنگري خواهيم كرد، چرا كه در قانون نظام جامع رسانهاي علاوه بر مطبوعات، نشريات، و خبرگزاري ها نيز مدنظر هستند.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با بيان اينكه بحث خود رتبهبندي روزنامهنگاران و خبرنگاران در مرحله بعدي انجام خواهد شد، گفت: اين بحثها، با مشورت و هفكري اهالي مطبوعات دنبال ميشود كه تصميمات واقعي و قابل اجرا اتخاذ شود.
حسيني در پايان در خصوص فعاليت فرهنگي استانها نيز يادآور شد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با محوريت و كمك اعتباري استانداران، در عرصه فرهنگي فعاليتهايش را بيشتر خواهد كرد زيرا كه در عرصه فرهنگ هر قدر كار شود باز هم كم است. /انتهاي پيام/