کد خبر:۵۳۲۲۴
وزير مسکن:
50 هزار واحد مسکن مهر در کشور به بهره برداري مي رسد
وزير مسكن و شهرسازي گفت: 50 هزار واحد مسکن مهر تا پايان سال جاري در کشور به بهره برداري ميرسد.
به گزارش گروه اقتصادي «شبكه خبر دانشجو»، علي نيكزاد در حاشيه افتتاح طرحهاي مسکن مهر در شهرستان ساوه گفت: نخستين مجموعه از طـرح هاي واگذاري مسکن مهر در کشور با هزار و 560 واحـد مسکوني در استـان مرکزي به بهره برداري رسيد و تا 6 ماه آينده هم زيرسازي اوليه واحدهاي مسکوني همه کساني که واجد شرايط دريافت مسکن مهر هستند، انجام مي شود.
وزير مسكن و شهرسازي افزود: يک ميليون نفر در کشور واجد شرايط دريافت مسکن مهر هستند که بـا 493 هزار نفر قرارداد بسته شده است و 419 هزار نفر هم پروانه ساخت دريافت کرده اند.
نيکزاد با بيان اين که در طرح مسکن مهر قيمت زمين از متقاضيان دريافت نميشود، گفت: دولت براي ساخت واحدهاي مسکوني به متقاضيان 150 ميليون ريال تسهيلات مي دهد و بقيه را خود متقاضيان پرداخت مي کنند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰