کد خبر:۵۳۲۳۹۳
دبیر جشنواره علمی کنگره شهدای دانشجوی آذربایجان شرقی خبر داد:

آغاز فاز اول جشنواره علمی دانشجویان دانشگاه‌های آذربایجان شرقی

دبیر جشنواره علمی کنگره شهدای دانشجوی آذربایجان شرقی از آغاز فاز اول جشنواره علمی دانشجویان دانشگاه‌های استان با عنوان «ایده علم عمل» خبر داد و گفت: دانشجویان دانشگاه‌های استان می‌توانند با مراجعه به سایت جشنواره نسبت به ثبت‌نام و شرکت در جشنواره اقدام کنند.

علیرضا نبی محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، از آغاز فاز اول جشنواره علمی دانشجویان دانشگاه‌های استان آذربایجان شرقی با عنوان «ایده علم عمل» خبر داد و گفت: دانشجویان دانشگاه‌های استان می‌توانند با مراجعه به سایت جشنواره به نشانی escongress.ir نسبت به ثبت‌نام و شرکت در جشنواره «ایده علم عمل» اقدام کنند. 

 

وی به بیان اهداف، ویژگی ها و برنامه های پیش روی این جشنواره پرداخت و افزود: دبیرخانه این جشنواره با هدف ایجاد شور و نشاط علمی در فضای دانشگاهی و در بین دانشجویان،  زمینه سازی جهت ارتباط دانشگاه و صنعت و در نهایت تکمیل چرخه ارتباطی دانشجو، اساتید و صنعتگر جهت تحقق اقتصاد دانش بنیان از آذرماه سال ۹۴ آغاز بکار کرده و بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته برنامه های جشنواره در چهار بخش مسابقات علمی، جشنواره های علمی (ایده های برتر)، المپیاد های علمی و سلسله کارگاه های آموزشی با محوریت رشته های تحصیلی و ارتباط آنها با صنعت در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی و کنفرانس های علمی در دوره ای چهار ساله اجرا خواهد شد.

 

دبیر برگزاری جشنواره علمی کنگره شهدای دانشجوی استان آذربایجان شرقی تبریز تصریح کرد: با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته در فاز اول جشنواره، مسابقه «ایده علم عمل» و مسابقات حجمی و مسابقات مکتوب و کارگاه های تخصصی و عمومی برگزار خواهد شد.

 

نبی محمدی ادامه داد: این مسابقه از تیر ماه سال ۹۵ آغاز شده و تا پایان مهرماه آماده دریافت طرح ها و ایده های دانشجویان رشته های فنی مهندسی دانشگاه های مختلف استان خواهد بود.

 

وی در خصوص نحوه ارسال طرح های دانشجویی به دبیرخانه جشنواره گفت: دانشجویان دانشگاه های استان آذربایجان شرقی می توانند با مراجعه به سایت جشنواره به نشانی escongress.ir  نسبت به ثبت نام و شرکت در جشنواره «ایده علم عمل» اقدام کنند.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند افزود: با هماهنگی و تفاهم های انجام شده تسهیلات مناسبی برای اجرای طرح های برتر در نظر گرفته شده است و مساعدت های لازم جهت ثبت اختراع و تاسیس شرکت های دانش بنیان و صنعتی سازی انجام خواهد شد.

 

نبی محمدی با اشاره به تفاهم نامه انجام شده با بنیاد ملی نخبگان و مرکز استعدادهای درخشان گفت: نفرات برگزیده جهت عضویت به نهادهای مورد اشاره معرفی خواهند شد تا از مزایای عضویت در این نهادها استفاده کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: از اساتید و دانشجویان دانشگاه های استان دعوت می کنیم با مراجعه به سایت دبیرخانه جشنواره ضمن مشاهده برنامه های مختلف جشنواره، با عضویت در سامانه های ارتباطی دبیرخانه جشنواره، از تقویم و روند اجرای برنامه ها مطلع شوند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار