به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو سید محمد بطحائی عصر چهارشنبه در سومین و آخرین روز از سی وسومین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش سراسر کشور که در سالن اجلاس سران در حال برگزاری است ، در میزگرد تخصصی تربیت معلم و بهبود منابع انسانی طی سخنانی اظهار کرد: بیمه تکمیلی آتیه سازان مخصوص معلمان و شاغلان آموزش و پرورش می باشد و بیمه بازنشستگان تحت پوشش صندوق ذخیره فرهنگیان است.
وی گفت: بیمه تکمیلی از سال ۷۸ در آموزش و پرورش آغاز شد ، در سال ۸۹ با روش جدید بیمه طلایی ادامه یافت و سال های ۹۱ و ۹۲ درست نتوانست سهم خود را پرداخت کند و از این رو بدهی سنگینی برای آموزش و پرورش ایجاد کرد که تا کنون در این باره به شرکت بیمه گذار بدهکار هستیم.
وی گفت: با بیمه آتیه سازان در سال ۹۳ قرارداد بستیم و روش بیمه به روش صندوقی تغییر شکل داد ، یعنی ما باید از جیب خودمان برای پرداخت حق بیمه اقدام می کردیم.
وی گفت: سهم پرداخت حق بیمه ۵۴۰ هزار ریال برای خدمات درمانی بود که بسیار سنگین بود و ما فقط می توانستیم ۳۰۰ هزار ریال پرداخت کنیم که از این رو با بیمه آتیه سازان به روش صندوقی قرارداد بستیم . در حال حاضر پرداخت بیمه ها از سوی این شرکت و پرداخت اسناد پزشکی به ۱۴ روز کاهش یافته است.
رییس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی نیز در این جلسه گفت: دو هزار و ۸۰۰ واحد دانشگاهی در کشور فعال است که از این بین دو واحد دانشگاهی شهید رجایی و دانشگاه فرهنگیان به آموزش و پرورش کشور تعلق دارند.
حمید عظمتی اظهار کرد: دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی نخستین دانشگاه در راستای تربیت فنی و حرفه ای در خاورمیانه است که بالغ بر هفت هزار و ۵۰۰ مهارت در قالب فنی به دانش آموزان و دانشجویان و فرهنگیان ارائه می کند.
وی گفت: این دانشگاه سابقه ۳۵ ساله فعالیت در عرصه بین المللی دارد و از این رو با کشورهای فارسی زبان مانند افغانستان و تاجیکستان همکاری های دوره ای بسیار خوبی را برگزار می کند.
رییس دانشگاه فرهنگیان نیز در این نشست تخصصی گفت: شعار استراتژیک ما باید رکن تحول در آموزش و پرورش باشد.
حمید مهرمحمدی اظهار کرد: امسال ۲۳ هزار دانشجو معلم به آموزش و پرورش تحویل خواهیم داد که در دوره متوسطه ۹ هزار و ۵۰۰ نفر ، دوره ابتدایی ۱۳ هزار نفر دختر و پسر را شامل می شود.
وی با بیان اینکه خروجی کیفی دانشگاه بعد از خروجی کمی بسیار حائز اهمیت می باشد ، اظهار کرد: مدیریت آموزشگاه ها باید زمینه مساعدی برای حضور فعال این معلمان تازه وارد را به عرصه تعلیم و تربیت آماده کند و زمینه همکاری دانش آموزان و خانواده یا اولیاء آنان را با آنها فراهم کنند.َََََ
رییس دانشگاه فرهنگیان گفت: مدیریت آموزشگاه ها باید سبک های آموزشی خود را با توجه به نیاز معلمان جدیدالورد و آماده کنند.