آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۳۵۳۴

علی‌ مطهری خطاب به ابطحی: مته به خشخاش نگذارید

سیدحواد ابطحی با اشاره به اینکه مبنا قرار دادن احکام موردنیاز برنامه ششم توسعه در کمیسیون‌ها بدعت در قانون‌گذاری است، گفت: اگر دولت لایحه یک شوری ۱۵ اردیبهشت را مسترد نکرده باید همان مبنا قرار گیرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سیدجواد ابطحی نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی در جلسه علنی امروز یکشنبه 24 مرداد با استناد به ماده 141 آیین‌نامه داخلی مجلس گفت: آیا دولت گزارش یک شوری لایحه 5 ساله ششم مورخ 15 اردیبهشت سال 95 را مسترد کرده است یا نه؟

 

وی ادامه داد:‌ اگر دولت این لایحه را پس نگرفته است، پس باید همان در دستور کار مجلس و کمیسیون‌ها قرار گیرد.

 

ابطحی گفت: آیا لایحه مورخ 30 تیرماه 95، لایحه برنامه است یا احکام موردنیاز برنامه؟

 

علی مطهری نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی که اداره جلسه را برعهده داشت در توضیح خاطرنشان کرد: این بحث در مجلس نهم مطرح بود که این لایحه برنامه نیست و دولت باید لایحه ارائه دهد که البته دولت هم آن را اصلاح کرد و شما هم دیگر مته به خشخاش نگذارید.

 

ابطحی در پاسخ گفت: این بدعت در قانون‌گذاری و خطرناک است و شما به‌عنوان اعضای هیأت رئیسه به اجرای قانون اساسی و آیین‌نامه داخلی مجلس سوگند خورده‌اید.

 

وی با تأکید بر اینکه همین لایحه یک شوری باید در دستورکار کمیسیون‌ها قرار گیرد، اضافه کرد: با این دور زدن قانون، کار خطرناکی انجام می‌شود.

 

علی مطهری مجدداً در توضیح گفت: کار خطرناکی صورت نگرفته است و لایحه دوم کامل‌شده همان لایحه اول بوده و مغایر با آن نیست و به دنبال رفع ایرادی است که مجلس به آن گرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
حی
Netherlands
۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۱
بفرماچون اکثر جنابان باراولی هستند وسر از برنامه و مسایل کلان درنمی آورند فله ای تصویب کنند تا کسی اذیت نشود ودولت هم مثل دولت قبل با گروگان گیری برنامه هایش راپیش ببرد
0
2
پربازدیدترین آخرین اخبار