به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو رضا دباغی شهردار منطقه ، توسعه کتابخانه های محلی را یکی از راهکارهای مدیریت شهری به عنوان یک نهاد اجتماعی برای ارتقای فرهنگ شهروندی عنوان کرد و افزود: با راه اندازی کتابخانه درمجاورت مراکزمذهبی وبوستان ها ، آنهامی توانندبه عنوان فضاهاي فرهنگي فعال درسطح منطقه مورداستفاده قرارگیرندو باعث رشد و شكوفايي جوانان عزيزمان شوند.
مهدی پیرهادی معاون امور اجتماعی و فرهنگی این منطقه گفت : کتاب یک میراث ماندگار، پدیده ای شکوهمند و با ارزش و عنصری رشد آفرین و روشنگر در عرصه زندگانی بشریت بوده است.
در فرهنگ و باورهای دینی ما و در آیین مقدس اسلام هم ارزش بینش و دانش و ارجمندی کتاب در معجزه ابدی محبوبترین فرستاده اش ‹‹کتاب›› ‹‹قرآن کریم›› که سرآمد همه کتابهای عظیم است ، جلوه گر شده است .
با نگاهی تاریخی به تمدن ایران نیز اهتمام دانشمندان ایرانی در پدید آوردن آثار ارزشمند و جهانی همه و همه ناظر بر اهمیت کتاب و کتاب خوانی است.
به قول مقام معظم رهبری نیز برای یک ملت خسارتی بزرگ است که افراد آن با کتاب سروکار نداشته باشند و برای یک فرد توفیق عظیمی است که با کتاب مانوس و همواره در حال بهره گیری از آن -یعنی آموختن چیزهای تازه –باشد.
پيرهادي با اشاره به اینکه کتابخانه ها یکی از زیرساخت های مهم در شهر می باشند، گفت: مااگر بتوانیم اقشارمختلف مردم رابه سمت مطالعه واستفاده ازکتابخانه جذب کرده و رابطه آن ها را با کتاب تقویت کنیم کاربزرگی انجام داده ایم که می تواند درسایرمحلات ومناطق شهرتهران نیزتعمیم یابد .
وی افزود: درتامین منابع کتابخانه های جدیداز پانصدعنوان کتاب پربازدیدکه درکتابخانه ها بیشترین مخاطب راداشته اند و همچنین کتاب های مرجع و تازه منتشرشده استفاده شده است.
کتابخانه محسن حق شناس دارای سالن مطالعه با ۹۰ نفر ظرفیت و بیش از یک هزار جلد با موضوعات خانواده و سبک زندگی ، قرآن و احادیث ، انقلاب اسلامی ، اهل بیت (ع) ، کودک ،روانشناسی در مجاورت امامزاده اسماعیل (ع) به اهتمام تولیت و مدیریت امامزاده با کمک خیرین تجهیز شده است .