اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی نوید ادهم، دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش در نشست مسئولان دفاتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه فرهنگیان که امروز در مجتمع فرهنگی آدینه برگزار شد، گفت: انتظارات فراوانی از دانشگاه فرهنگیان وجود دارد. مسئولیت این دانشگاه نسبت به سایر دانشگاه ها مضاعف است. باید بدانید آموزش و پرورش در یک دوره حساس تنفس می کند که اگر آگاهانه این مسیر سپری شود به آموزش و پرورش مناسب در کشور خواهیم رسید.
عضو هیأت امنای دانشگاه فرهنگیان گفت: امروز گفتمان قالب آموزش و پرورش گفتمان تحول است. باید کمک شود که تصویر آموزش و پرورش درست عملیاتی شود ؛اگر سیاست گذاری که پیش بینی شده در آموزش و پرورش به سرانجام برسد، چند دهه کشور را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
وی ادامه داد: مسئولیت شما در دانشگاه فرهنگیان نسبت به دانشگاه های دیگر بیشتر و متفاوت تر است، چرا که شما می خواهید معلمان آینده را تربیت کنید؛ آن هم براساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که یکی از مهمترین اسناد در نظام جمهوری اسلامی است و ادعای این سند فراهم کردن زمینه دستیابی به حیات طیبه را دارد، به همین دلیل است که باید توجه ویژه ای به آن شود.
ادهم یادآور شد: سند تحول آموزش و پرورش ادعایش این است که نظام آموزش و پرورش را تغییر دهد و آن را تبدیل به نهاد فرهنگی تربیتی کند. این مهمترین چرخشی است که باید اتفاق بیفتد.
عضو هیأت امنای دانشگاه فرهنگیان خاطرنشان کرد: مسئولان دفاتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها باید مجسمه صمیمیت و محبت باشند و دانشجویان را با این ترفند به سمت خود جذب کنند. انتظار است که فراجناحی در سیستم حضور داشته باشند و نقش پدری خود را حفظ کنند.
وی در پاسخ به انتقادات مسئولان دفاتر نهاد نسبت به وضعیت نیروی انسانی در آموزش و پرورش گفت: وضعیت نیروی انسانی در آموزش و پرورش وضعیت به سامانی است. تلاش شده که این وضعیت درست شود، اما متاسفانه هنوز نتیجه ای نداده است. با وجود تلاش هایی که تاکنون شده در حال حاضر 980 هزار نیروی انسانی در آموزش و پرورش مشغول به کار هستند و با اینکه 200 هزار نیروی مازاد داریم، اما در برخی مناطق هنوز کمبود نیرو داریم. امیدواریم روزی آموزش و پرورش نیروهای ورودی اش منحصر به دانشگاه فرهنگیان شود تا مشکلات نیروی انسانی برطرف شود.