دانشجوی سال هفتم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو، گفت: طبق مطالعاتی که طی هفت سال تحصیل در پزشکی دارم، ببماری هاری از مهلک ترین موارد بیماری است که در صورت ابتلا انسان مرگ وی حتمی است و قابل درمان نیست و تاکنون هیچ مورد درمان شده ای در دنیا گزارش نشده است.
وی افزود: روز گذشته در مرکز شهر اصفهان خواهر بنده توسط گربه مورد گازگرفتی قرار گرفت و پس از مراجعه به مرکز بهداشتی ما را به مرکز اصلی واکسیناسیون علیه هاری (مرکز بهداشت امین) ارجاع دادند.
این دانشجو تصریح کرد: پس از مراجعه به مرکز بهداشت امین در کمال ناباوری متوجه شدم که واکسن هاری در این مرکز (که گویا تنها مرکز ارجاع موارد هاری می باشد) وجود ندارد. اسف بارتر آنکه پس از صحبت با مسئول مربوطه، متوجه شدم که از ۴۰ روز پیش تا کنون واکسن هاری در این مرکز بهداشتی موجود نبوده است! این در حالی است که مراجعه کننده های زیادی به مرکز مذکور مراجعه و با همین پاسخ غیرمنطقی روبرو می شدند.
وی ادامه داد: وسعت مشکل آنجا آشکار شد که طی پیگیری های بنده از مسئولین بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفته شد که در حال حاضر فقط در شهر اصفهان ۱۰۰۰ نیازمند دریافت واکسن هاری هستند، این درحالی است که در هیچ یک از مراکز بهداشتی شهرستان های استان واکسن موجود نیست و نکته اسفبارتر اینکه طبق گفته مسئول مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان این مشکل در حقیقت یک مسئله کشوری می باشد و دانشگاه های علوم پزشکی دیگر نیز در استان های مختلف با نبود واکسن از ۴۰ روز پیش تاکنون روبرو هستند.
این دانشجو بیان داشت: این در حالی است که اگر فردی توسط حیوان مشکوکی مورد گازگرفتی قرارگیرد باید چهار الی پنج نوبت واکسن ضدهاری دریافت کند و در صورت ابتلای هر یک از این عزیزان به این بیماری مرگ وی حتمی است.
وی خاطرنشان کرد: حال سوال اساسی اینجاست که با وجود تبلیغات وسیع دولت در حمایت از طرح تحول نظام سلامت، چرا پس از گذشت بیش از۴۰ روز از نبود واکسن مسئولین وزارت بهداشت درصدد پیگیری برای رفع این نقص جدی برنیامده اند.