کد خبر:۵۳۵۳۴۷
ژنرال سه ستاره آمریکایی:

موشک‌ «عماد» ایران بیش از ۲۰۰۰ کیلومتر برد دارد

ژنرال سه ستاره آمریکایی با تاکید بر پیشرفت‌های موشکی ایران و کره شمالی گفت: ایران و کره شمالی در مسیر افزایش قابلیت موشک‌های بالستیک ضد کشتی تلاش می‌کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «جیمز سایرینگ» ژنرال سه ستاره آمریکایی و مدیر آژانس دفاع موشکی این کشور در سخنانی با به تصور کشیدن تهدیدهای موشک بالستیک علیه آمریکا گفت، ایران و کره شمالی در حال پیشرفت در فن‌آوری‌های موشکی هستند.

 

به نوشته «دیفنس نیوز» ژنرال جیمز سایرینگ چهار شنبه گذشته در مجمعی در مرکز دفاع فضایی و موشکی آمریکا گفت: «کره شمالی در سال جاری آزمایش‌های موشکی بیشتری انجام داده که در ماه اوت سال جاری بیشتر از هر زمان دیگری بوده است.»

 

دریادار سایرینگ از پرتاب 6 موشک بالستیک برد متوسط ماسودان در سال جاری که دو مورد آن در 21 ژوئن سال جاری رخ داد، اشاره کرد و افزود که یکی از آن‌ها حتی با اوج گرفتن تا ارتفاع 1000 کیلومتری به برد 400 کیلومتر رسیده است.

 

سایرینگ افزود: «این مسئله نسبت به گذشته متفاوت شده است. من همواره می‌گفتم کره شمالی هنوز موشک "ماسودان" را آزمایش نکرده، اما اینک آن‌ها ماسودان را دارند و به عقیده من اوضاع بدتر شده است.»

 

وی در ادامه پرتاب موشک بالستیک از زیر دریایی‌های کره شمالی در ماه آوریل را از دیگر عوامل تغییر دهنده اوضاع ذکر نمود.

 

ژنرال سایرینگ سپس درباره ایران یادآور نمود که این کشور از لحاظ کمی و کیفی قابلیت‌های موشکی خود را افزایش داده و موشک‌های «شهاب -3» برد متوسط را با متحول نمودن به موشک‌های «عماد» با برد بیش از 2000 کیلومتر تغییر داده که نشان از افزایش دقت و صحت این جنگ افزارها دارد. همچنین موشک ماهواره بر «سیمرغ» نیز می‌تواند در زمینه فن‌آوری‌های موشک‌ قاره پیما آزمایش شود.

 

 این ژنرال آمریکایی در خاتمه از تلاش‌های ایران و کره شمالی در تداوم افزایش قابلیت موشک‌های بالستیک ضد کشتی اشاره کرد و افزود، آمریکا هرکاری که مرتبط با موشک بالستیک «اییجیس» است را انجام می‌دهد تا این سامانه دفاع موشکی برتر دریا پایه آماده دفع تهدیدها باشد.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۱
خدا قوت به بزرگان صنعت موشکی
خدا قوت دلاوران
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار