به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پرویز فتاح در حاشیه امضای تفاهمنامه همکاری در زمینه اشتغالزایی بین بانک ملی و کمیته امداد به خبرنگار فارس گفت: یکی از وظایف اصلی کمیته امداد کمک به اشتغال و خودکفایی خانوادههای تحت پوشش است که اگر در این کار موفق باشیم یعنی همیشه باید این خانوادهها مستمری بگیر کمیته و نظام باشند.
وی ادامه داد: خیلی از این خانوادهها شاید به ظاهر فقیر باشند اما استعدادهای خوبی دارند و وظیفه داریم که از آنها دستگیری کنیم.
فتاح گفت: دادن آموزشهای فنی و حرفهای به این خانوادهها و اعطا و مساعدت وام قرضالحسنه میتواند به آنها کمک کند، اکنون سقف وامهای اشتغال کمی افزایش یافته است.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: اگر زمینه اشتغال بیشتر باشد سقثقف وام را 30 تا 40 میلیون شاید هم بیشتر میتوانیم اعطا کنیم اما اکنون متوسط رقم وام حدود 10 میلیون تومان است.
فتاح گفت: سال گذشته از مجموعه بانکها 1250 میلیارد تومان به کمیته امداد پرداخت شده است که در این میان بانک ملی بیشترین کمک را با اعتبار 270 میلیارد تومان داشته است.
وی ادامه داد: بانک مرکزی سهمیه بانک ملی را در طول سال ابلاغ کرده بود که بانک ملی 290 میلیارد تومان آن را پرداخت کرد.
وی با بیان اینکه انتظار نمیرفت چنین اعتباری پرداخت شود، گفت: امسال سهمیه بانک ملی از سوی بانک مرکزی 300 میلیارد تومان ابلاغ شده که مطمئن هستیم محقق میشود.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: سال گذشته نیز 290 میلیارد تومان مبلغ پرداختی بود که حدوداً به 35 هزار مددجو ارائه شد که متوسط مبلغ داده شده کمتر از 10 میلیون تومان بوده و عمدتاً به صورت وام اشتغال پرداخت شده است.
محمدرضا حسینزاده مدیرعامل بانک ملی ایران نیز خدمتگذاری به مددجویان کمیته امداد را کاری ارزشمند دانست و گفت: باید بیش از گذشته کمک به مددجویان کمیته امداد افزایش یابد و ما از تمام ظرفیتهای خود در زمینه اعطای وامهای قرضالحسنه یا کمک به توسعه صندوق قرضالحسنه کمیته امداد خواهیم داشت.
وی گفت: اشتغالزایی در کمیته امداد بسیار واقعی است چرا که برخی از خانوادهها با 3 تا 5 میلیون تومان زندگی خود را میگذرانند و باید این قبیل اقدامات کمیته امداد الگوی سایر سازمانها باشد.