کد خبر:۵۳۶۵۶۶
بیانی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو:

دولت یازدهم متخصص به حاشیه راندن مسائل اساسی کشور است

عضو ادوار تحکیم وحدت گفت: از ابتدای دولت یازدهم هر مشکلی که در کشور ایجاد می‌شود، در مقام پاسخگویی به ایجاد حاشیه کمک می‌کند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

بیانی، عضو ادوار تحکیم وحدت در گفت‌و‌گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در مورد اصرار دولت بر برگزاری کنسرت در شهرهایی که مسئولان با آن مخالف هستند، تصریح کرد: دولت یازدهم متخصص به حاشیه راندن مسائل اساسی کشور است.

 

وی با اشاره به اینکه از ابتدای دولت یازدهم هر مشکلی که در کشور ایجاد می شود، در مقام پاسخگویی به ایجاد حاشیه کمک می کند، اضافه کرد: متاسفانه برخی از رسانه ها هم با هدایت دولت به موضوعات حاشیه ای مثل برگزاری کنسرت به ایجاد حاشیه دامن می زنند.

 

این فعال دانشجویی با تاکید بر اینکه دولت مسائل اصلی را در حاشیه قرار داده است، بیان داشت: واضح است کنسرت در شهری مثل مشهد حاشیه بوجود می اورد. با توجه به آنکه وظیفه تامین امنیت و آرامش شهروندان در هر شهر به عهده عده ای است، پس احترام به نظر آنان هم اهمیت دارد.

 

بیانی تصدیق کرد: همان طور که در فوتبال عده ای برای برگزاری یا عدم برگزاری آن در شهری تصمیم می گیرند، در مورد کنسرت ها نیز چنین چیزی وجود دارد. دولت یازدهم رو به اتمام است و شاهد هستیم به هیچ کدام از وعده های خود عمل نکرده است.  دولت به جای پاسخگویی به عملکرد خود به مسائل حاشیه ای می پردازد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار