آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۷۰۵۲
بشار الجعفری:

اردوغان برای تروریست‌ها در حلب انبار سلاح ساخته

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل می‌گوید ارتش ترکیه برای گروه‌های تروریستی در استان حلب انبار تسلیحاتی احداث کرده و سلاح در اختیار آنان گذاشته است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، بشار الجعفری روز جمعه در نامه‌ای خطاب به بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل و رملان بن ابراهیم، رئیس شورای امنیت این سازمان نوشت: «در تاریخ اول آگوست 2016 (11 مرداد 1395) شاهد ورود نیروهای ترکیه به خاک سوریه بودیم. این نیروها در روستای مقابل روستای بیکه در شمال استان حلب جمع شدند و انبارهای تسلیحاتی ساختند.»

 

 وی گفت: «نیروهای ترکیه این انبارها را پر از سلاح و مهمات کردند و این تسلیحات را به گروه‌های تروریستی جیش الفتح، جبهه النصره و احرار الشام تحویل دادند.»

 

جعفری افزود نیروهای ترکیه همچنین برای گروه‌های تروریستی مستقر در حلب موشک و مهمات ارسال کردند.

 

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل در این نامه تصریح کرده است: «همچنین ورود کاروانی حامل تروریست‌ها از ترکیه به سوریه را شاهد بودیم.»

 

وی در پایان این نامه تصریح کرد: «سوریه از شورای امنیت سازمان ملل می‌خواهد تا رژیم ترکیه را مجبور به بستن مرزهایش به روی گروه‌های تروریستی و توقف تامین تسلیحاتی و مالی چنین گروه‌هایی کند.»

 

جعفری بارها در نامه‌های متعدد به دبیر کل سازمان ملل و شورای امنیت این سازمان، ترکیه، عربستان سعودی و قطر را به حمایت گسترده تسلیحاتی و مالی از گروه‌های تروریستی در سوریه متهم کرده است؛ این در حالی است که سازمان ملل تاکنون درباره این موضوع سکوت اختیار کرده و اقدامی در جهت مقابله با این موضوع اتخاذ نکرده است.

 

این اعتراض در حالی صورت گرفته است که ترکیه از صبح چهارشنبه به بهانه عقب راندن تروریست‌های داعش از مناطق مرزی خود، وارد خاک سوریه شده است؛ اقدامی که با محکومیت دولت دمشق روبرو شده است.

 

سوریه از سال 2011 (1389) صحنه ناآرامی‌های مرگبار است؛ براساس گزارش مرکز پژوهش‌های سیاسی سوریه که در تاریخ 22 بهمن 1394 منتشر شد، حدود 470 هزار نفر از مردم سوریه به صورت مستقیم و غیرمستقیم در جریان این ناآرامی‌ها کشته و بیش از 1.9 میلیون نفر زخمی شده‌اند.

 

در نا آرامی‌های پنج ساله سوریه میلیون‌ها نفر نیز در داخل و خارج از این کشور جنگ زده آواره شده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار