به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ مصطفی رحماندوست در حاشیه بازدید از چهارمین نمایشگاه ایران نوشت گفت: تولید نوشت افزار ایرانی اسلامی باید مدت ها قبل از اینکه بچه ها به تصاویر و شخصیتهای غربی عادت کنند شروع به کار می کرد و امروز نیز باید تلاش کرد که تصاویر و عکس های مربوط به ایران بیشتر شود.
شاعر مجموعه «پنج تا انگشت بودند که...» با ابراز خرسندی از تولید محصولات ایرانی و داخلی در حوزه نوشت افزار افزود: بسیاری از محصولات تولید شده مورد استقبال مردم قرار میگیرد و موجب تقویت باورهای خانوادگی شده و کسانی نیز هستند که اعتقادات ایرانی و بومی دارند و علاقهای به استفاده از محصولاتی که با فرهنگ آنها سازگار نیست ندارند و اگر این حرکت ادامه پیدا کند در هویت سازی کودکان نیز تاثیر دارد.
رحماندوست برخی ابتکارات به کار رفته در محصولات را جالب و جذاب دانسته و ادامه داد: نباید تولیدکنندگان به دولت وابسته باشند و باید اتکای آنها به مردم و بازار باشد تا بتوانند در این صنعت و وضعیت بازار موفق شوند.
نویسنده «قصه دو تا لاکپشت تنها» با بیان اینکه جای برخی شخصیتها همچون حسنک و نخودی و خاله ریزه در نمایشگاه خالی است افزود: ما قهرمانهای زیادی داریم که میتواند تصاویر آنها برای کودکان جذاب باشد و این امر نیز نیاز به حمایت و پشتیبانی رسانهای دارد.
رحماندوست قهرمان دوران کودکی خود را نخودی معرفی نمود و ابراز داشت: ما نباید صرفا در گذشته به دنبال قهرمان باشیم، بلکه در دوران معاصر نیز قهرمانهای زیادی از گروه های مختلف برای کودکان وجود دارد و به نوبه خود برای آنها جالب و تاثیرگذار است.