به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پرویز سروری بیان داشت: شورای چهارم با دورههای قبل متفاوت است. دوره اول یک دوره کاملاً جناحی و اصلاحطلبانه بود که منجر به فروپاشی شوراها و تمامیت آن در کشور شد و نگاه مردم را نسبت به شورا کاملاً منفی کرده بود.
وی افزود: در دو دوره بعدی یعنی دوره دوم و سوم، مردم در اعتراض به روشی که در شورای اول وجود داشت یک شورای کاملاً اصولگرایانه را انتخاب کردند. اقدامات مؤثری که شورای دوم انجام داد باعث شد که نظر مردم نسبت به شوراها ترمیم شود. هر دوره نسبت به دوره قبل احساس میکنیم که مردم نگاهشان به شوراها در حال اعتماد بیشتر است.
سروری یادآور شد: به نظر من ویژگیهای چمران در شورای شهر منحصر به فرد است. از این نظر ایشان سوابق مشخصی در امور اجتماعی و شهری دارد و تحصیلاتشان کاملاً مرتبط است.
رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران گفت: حدود 14سال است که فرمان شورای شهر تهران و شورای عالی استانها در اختیار چمران بوده و اینها باعث شده که ایشان یک اشراف تقریباً بینظیری را در موضوعات مختلف شهری داشته باشد که من فکر میکنم باید آنها را کاملاً مد نظر داشت.
وی تاکید کرد: چمران با اینکه به اردوگاه اصولگرایان تعلق دارد اما در اداره شورا به هیچ وجه نگاه سیاسیاش را دخالت نداده و کاملاً یک مدیریت غیرسیاسی و کارشناسی را ارائه میدهد.