کد خبر:۵۳۷۹۶۸
باشگاه دانشجویان/

خطر اریستوکراسی و گلوی انقلاب

اریستوکراسی حتی اصلاح‌طلبی را هم ذبیح خود می‌کند و هیچ واهمه‌ای ندارد که به اصول هم بتازد اگر بتواند.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو-یادداشت دانشجویی؛ اریستوکراسی به مفهوم  نجیب سالاران می باشد به عبارتی در برخی از حاکمیت ها، فرزندان و نوادگان نجبا بدون هیچ دلیلی و تنها به خاطر نسب و سبب خانوادگی  از امتیازهای بی شماری برخوردار می باشند، به نظر حقیر بدترین نوع امتیاز ، بهره مندی‌های بی منطق سیاسی می باشد. هر چند در اصل تعریف  نجابت تفاوت ماهوی میان اندیشه اسلامی و اندیشه لیبرالیسم حائز می باشد اما نتیجه هر دو یکسان می باشد.


شاید اگر شخص حقیقی حضرت امام خمینی (ره ) و شهید مطهری نبودند امروزه هیچ روزنامه ای رنج زحمت نام بردن اسم سید حسن خمینی و علی مطهری را به خود نمی داد چه برسد به انعکاس عکس آنها در صفحات اول روزنامه ها و رسانه هایشان. اریستوکراسی آنچنان قدرتمند عمل می کند که علی مطهری را که توان نیم ساعت سخنرانی بدون تعارض و با نظم اندیشه ای واحد را ندارد، تبدیل به یک چهره سیاسی و متنفذ می کند. و آنچنان هیمنه دارد که سید حسن خمینی را در طرفه العینی مبدل به علامه می کند.


اریستوکراسی بعضا آنچنان طغیانگر هست که خود نجبا را تحت الشعاع نوادگان نجیب‌ها میکند. دقیقا مثل زمانی که سید حسن، حرم امام کوخ نشینان را به حریم امن کاخ نشینان ابدال ساخت. دقیقا همان جایی که سلطان تناقضات (علی مطهری) را نه تنها تیتر رسانه ها می کند بلکه از آن فراتر رفته و پسر بدون هیچ نشانی از پدر به ساحت هیئت رئیسه مجلس هم رهسپار می گردد. شاید بتوان گفت تئوکراسی حتی دموکراسی را هم به تسخیر خود در می آورد.
اریستوکراسی بعضا آنچنان نا نجیب می شود که مدعیان اصلاحات، بدون میل باطنی و بالاجبار برای مشروعیت بخشی کذایی به لیست کوتاه قامت خود  نام فرزند شهید مطهری را در زمره لیست خود قرار داده و در این مسیر از اظهارات تند سابق ایشان ( علی مطهری) علیه اصلاحطلبان، عامدانه چشم پوشی کنند و این یعنی اریستوکراسی حتی اصلاح‌طلبی را هم ذبیح خود می کند و هیچ واهمه ای ندارد که به اصول هم بتازد اگر بتواند.

 

مجتبی ثابتی-فعال دانشجویی

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
حسینی
-
۰۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۱
بسیار زیبا نوشتند .خواهشمند نظرات اینچنینی دانشجویان را بیشتر منعکس کنید
8
1
کار نشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۹
مجلس فعلی عصاره اریستوکراسی ها است از پسران و دختران حضرات مرحوم و باقی تا بستگان سببی و نسبی و حتی هم پالگی های دانش آموزی و البته دولت فعلی هم دست کمی از مجلس ندارد ولی البته به خود نجبا وفادار تر است
2
1
علی
Iran, Islamic Republic of
۰۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۵
عالی بود و منطقی
1
1
دوست قدیمی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۲:۲۹
در حکومت اریستوکراسی نجیب زادگان شایسته حکومت را به دست میگیرند نه اینکه افراد منتسب به حکومت نظیر نوادگان خمینی کبیر به امتبازهای دست یابند آنچه نویسنده منظور دارد الیگارشی است
اما اینکه افراد نظیری علی مطهری به نمایندگی مجلس و حتی به نایب رییس مجلس میرسند ناشی از آریستوکراسی(به فرض درست بودن)نیست بلکه آنچه آنانرا به قدرت میرساند سقوط فرهنگی شهری که دغدغه مخالفت با جریان حزب الله را از کسی ببینند به او رای میدهند
نکته دیگر اینه که هرچند حسن خمینی نواده خمینی بزرگ است اما آنچنان که نویسنده مینویسد بی سواد میپندارد نیست بلکه مجتهدی است که درس خارج دارد
0
1
حسینی
۲۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۳
لزوما اینچنین نیست که در اریستوکراسی لزوما نجیب زادگان شایسته به قدرت برسند... این ادعا را از کجا استخراج کردید؟
دوست قدیمی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۲:۳۱
اگر نظر بنده را منتشر نمیکنید که بعیده
به دست آقای ثابتی برسانید
خوب نیست جریان حزب الله متنی قابل نقد و اشکال به جریان مقابل بنویسد باید قوی کار کند
0
1
پربازدیدترین آخرین اخبار