کد خبر:۵۳۸۶۹۲
آنکارا سفیر واشنگتن را احضار کرد
در پی اظهارات اخیر مقامات واشنگتن درباره عملیات ترکیه در جرابلس سوریه، وزارت خارجه ترکیه سفیر آمریکا در آنکارا را احضار شد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از سایت اینترنتی النشره، سخنگوی وزارت خارجه ترکیه اعلام کرد که جان باس، سفیر آمریکا در آنکارا امروز(چهارشنبه) به مقر وزارت خارجه احضار شد و ما ناخرسندی خود را نسبت به اظهارات مطرح شده از سوی واشنگتن پیرامون توافق بر سر آتشبس در جرابلس اظهار کردیم.
سخنگوی وزارت خارجه ترکیه تاکید کرد: این اظهارات به هیچ وجه مورد قبول نیست و با روابط شراکت و ائتلاف میان ما همخوانی ندارد.
وی تاکید کرد: تا زمانی که گروههای تروریستی که خطری علیه ترکها هستند، از مرزهای ترکیه دور نشوند، درگیریها متوقف نخواهد شد.
پیشتر جان توماس سخنگوی فرماندهی مرکزی آمریکا گفته بود: به ما ظرف ساعات گذشته تاکید شده که تمامی طرفهای ذی ربط درگیریها را متوقف خواهند کرد و بر تهدید داعش متمرکز خواهند شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.