اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ناصر مهرشاد، رئیس دانشگاه صنعتی بیرجند پیش از ظهر امروز در جلسه دیدار با آیت الله سید علیرضا عبادی، نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی، گفت: در ایران، تعداد ۲۰ دانشگاه صنعتی وجود دارد که اغلب آن ها در شمال غرب کشور متمرکز هستند.
وی با تاکید بر این که باید دانشگاه های صنعتی کشور مورد توجه ویژه قرار گیرند، افزود: در ضلع شرقی و جنوبی کشور، تنها دانشگاه صنعتی، دانشگاه صنعتی بیرجند است.
رئیس دانشگاه صنعتی بیرجند تصریح کرد: این دانشگاه در سال ۷۵، تحت عنوان دانشگاه صنایع و معادن بیرجند و زیر نظر دانشگاه صنایع و معادن ایران تاسیس شد و اقدام به پذیرش دانشجو در رشته های حفاری اکتشافی، فرآوری مواد معدنی، نقشه کشی صنعتی، اکتشاف معدن، استخراج معدن، نرم افزار کامپیوتر، نرم افزار سیستم و مهندسی تکنولوژی ساخت و تولید (ماشین ابزار) کرد.
مهرشاد با اشاره به این که دانشگاه صنعتی بیرجند از ابتدای مهر ۸۶ اجرایی شده است، تصریح کرد: توسعه آموزش عالی و تحقق بخشیدن به آموزش و پژوهش و تربیت نیروهای انسانی برای بخش های صنعتی منطقه، جذب افراد مستعد، پاسخگویی به نیازهای پژوهشی بخش صنایع و بهره گیری از توانایی های علمی، تحقیقاتی و امکانات موجود در بخش صنایع از مهمترین اهداف ایجاد این دانشگاه است.
وی بیان داشت: با توجه به پتانسیل خوبی که در خراسان جنوبی وجود دارد، دانشگاه صنعتی بیرجند می تواند در توسعه صنعتی و معدنی مشارکت عمده ای داشته باشد و حتی در توسعه علمی نیز تاثیرگذار باشد.
رئیس دانشگاه صنعتی بیرجند با بیان این که مهمترین خواسته ما از وزارت علوم، توجه بیشتر به این دانشگاه است، متذکر شد: ما نهایت تلاش مان را می کنیم که در این دانشگاه، پرچمدار خوبی بوده و در راستای آبروداری برای نظام و حاکمیت بکوشیم.
مهرشاد با اشاره به این که کمبود بودجه، دانشگاه صنعتی بیرجند را با مشکلات متعدد مواجه کرده است، افزود: علی رغم این که کارکنان این دانشگاه معوقات یک و نیم ساله دارند ولی در این خصوص اعتراضی ندارند.
وی ادامه داد: متاسفانه ریزش بودجه در آموزش عالی متوازن نبوده و بیشتر به سمت بقیه دانشگاه های صنعتی کشور می رود که امید است این موضوع، مورد توجه دولتمردان قرار گیرد.
رئیس دانشگاه صنعتی بیرجند با بیان این که مهمترین سرمایه، عمر انسان است، گفت: گردانندگان صنعت، از خود صنعت مهمتر هستند و باید سعی کنیم که گردانندگان خوبی در بحث صنعت باشیم.