کد خبر:۵۴۰۶۷۳
قنادباشی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

دیدار الجبیر با نمایندگان پارلمان انگلیس دستاوردی برای عربستان نخواهد داشت

یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: متحدین عربستان و در منطقه و غرب تصور می‌کردند با تحمیل جنگ به یمن بتوانندبر این کشور تسلط داشته باشند.

جعفر قناد باشی کارشناس مسائل خاورمیانه در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در خصوص دیدار وزیر‌خارجه عربستان با نمایندگان پارلمان انگلیس در خصوص جنگ یمن گفت: عربستان مدت‌ها در فکر رهایی آبرومندانه از درگیری های یمن است و تلاش می‌کند جنگ یمن را به گونه ای پایان دهد که موجبات ضرر نباشد.

 

وی افزود: بنا براین قاعده، پایان جنگ ممکن است تشدید نارضایتی داخلی در عربستان و تنزل موقعیت این کشور در منطقه باشد از این رو تحرکات سیاسی و نظامی عربستان در این مقطع افزایش یافته است.

 

قناد باشی با اشاره به دیدار الجبیر وزیر امور خارجه عربستان با نمایندگان مجلس انگلیس یادآور شد: این دیدار در راستای پوشش هایی برای رهایی از جنگ یمن و ناشی از نگرانی هایی است که مقامات ریاض را فرا گرفته است.

 

این کارشناس مسائل خاورمیانه با بیان اینکه مردم یمن با توجه به توانایی‌های دفاعی خود درصدد تشکیل یک دولت مردم سالار هستند افزود: این مردم حرکت خود را به سمت ایجاد یک دولت مردم سالار آغاز کرده‌اند.

 

وی افزود: متحدین عربستان و در منطقه و غرب تصور می‌کردند با تحمیل جنگ به یمن بتوانند تسلط بر این کشور داشته باشند و مردم یمن را ناگزیر به انتخاب یک دولت دست نشانده یا پذیرش دولت هادی به عنوان رئیس جمهور کنند. از این رو وحدت مردم یمن از اجرای نقشه غرب جلوگیری کرد از این جهت غرب از حرکت اصولی مردم یمن برای برپایی یک دولت مستقل و مردم سالار نگران است.

 

این کارشناس مسائل خاورمیانه با اشاره به تحرکات روزهای اخیر عربستان به بمباران مناطق مسکونی یمن با هدف تسلیم این مردم گفت: این اقدام عربستان موجبات افزایش انتقادات به عربستان را به دنبال داشت و آن ها درصدد چاره جویی برای بیرون آمدن از منجلابی هستند که در آن فرو رفته‌اند.از این رو دیدار با نمایندگان مجلس انگلیس کمکی به عربستان نمی‌کند چون مقامات انگلیس تنها به دنبال منافع خود برای فروش سلاح و اخذ درآمد هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار