به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ محمود صلاحی در نشست خبری ویژه برنامه «جعبه کفش» ضمن بیان آنکه امسال دومین سال برگزاری این طرح بوده و در روزهای آینده مجددا در سطح شهر تهران برگزار خواهد شد گفت: در سال جاری کمیته امداد امام خمینی (ره) به طور ویژه و همچنین سازمان دانش آموزی و صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در این طرح با ما همکاری خواهند داشت.
وی در ادامه ضمن بیان آنکه در سال گذشته 3800 جعبه، کفش جمع آوری و به نیازمندان تحویل داده شد گفت: با توجه به آنکه در سال جاری قصد داریم این طرح را به طور ویژه و پر رنگ تر اجرا کرده و مردم را بیش از پیش در جریان آن قرار دهیم پیش بینی کنیم تعداد جعبه کفشهای جمع آوری شده به 15 هزار جعبه برسد.
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در ادامه ضمن بیان آنکه این طرح در حد فاصل عید قربان و غدیر اجرا و تا پس از عید غدیر نیز ادامه خواهد داشت گفت: به لحاظ قانونی وظیفه ذاتی کمیته امداد جمع آوری احسان مردمی و توزیع آن در میان نیازمندان است اما نباید دوستان خود را در امداد تنها بگذاریم بلکه باید سایر دستگاهها، وزارتخانهها، شهرداریها، استانداریها و ... نیز همه در راستای محرومیت زدایی با این نهاد همکاری کنند.
صلاحی تاکید کرد: برای رسیدگی به امور محرومان نیاز به واسطههایی داریم که گمان میکنند فرهنگ سازی فصل اول آن است به همین دلیل به عنوان سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران اجرای طرحهایی چون «جعبه کفش» را در دستور کار خود قرار دادهایم.
وی در خصوص فرایند اجرای این طرح عنوان کرد: در حال حاضر 10 هزار جعبه کفش توسط کفش ملی آماده شده است که این جعبه کفشها را در سازمان فرهنگی هنری تهران آماده کرده و به فرهنگسراها تحویل میدهیم. آنها نیز این جعبهها را در اختیار نیکوکاران قرار داده و پس از تحویل و بررسی اقلام قرارداده شده در آنها که اغلب اقلام مورد نیاز دانش آموزان در آغاز سال تحصیلی است، به کمیته امداد تحویل داده میشود تا به دست نیازمندان برسد.
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران افزود: این جعبه کفشها در 160 خانه مشارکتی بخش خصوصی و 65 خانه فرهنگ شهرداری و 34 فرهنگسرای شهر تهران توزیع و پس از جمع آوری به کمیته امداد تحویل خواهد شد.
صلاحی ادامه داد: چندی پیش فرهنگسرای معرفت طرح ابتکاری «سررسیدهای سفید» را اجرا کرد که در این طرح هزاران سررسید به فرهنگسرای معرفت سرازیر و به مناطق محروم ارسال شد تا تعداد زیادی از دانش آموزان این مناطق بتوانند در سال تحصیلی جاری از دفترهای سالم و مناسب استفاده کنند زیرا بهترین و سفیدترین کاغذ کشور برای چاپ سررسید استفاده میشود تا جایی که در برخی مواقع با دیدن سررسیدهایی با جلدهای چرمی و سیمی شده که برخی از ارگانها نسبت به چاپ آنها اقدام میکنند متعجب میشویم.
وی همچنین در ادامه این نشست پیشنهاد کرد: چنانچه کمیته امداد مایل باشد میتوانیم طرحی را جهت جمع آوری داروهای غیر ضروری و اضافی منازل مردم در سطح شهر تهران اجرایی کرده و پس از جمع آوری این داروها آنها را به روستاها برده تا تعداد زیادی از نیازمندانی که در مناطق محروم به این داروها نیاز فوری دارند از آنها بهرهمند شوند.
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ادامه داد: شعار امسال طرح جعبه کفش، «مهر در انتظار همدلی» است و قطعا این طرح آخرین طرح نیکوکاری مشارکتی میان سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و کمیته امداد نبوده و نخواهد بود.
صلاحی همچنین خاطرنشان کرد: در سال جاری به منظور افزایش سرانه مطالعه و کتابخوانی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران پس از جمع آوری جعبهها یک جلد کتاب به صورت رایگان در درون آنها قرار داده و سپس به کمیته امداد تحویل خواهد داد.
وی در ادامه ضمن بیان آنکه امسال کفش ملی تا کنون 10 هزار جعبه کفش را برای این طرح آماده کرده است گفت: پیش بینی میکنیم که در سال جاری 15 هزار جعبه کفش طی این طرح جمع آوری شود، به همین دلیل آمادگی تهیه جعبه کفشهای بیشتر را داریم.
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در ادامه ضمن اشاره به آنکه رقم جمع آوری شده در جشن عاطفههای سال گذشته تهران حدود 2 میلیارد تومان بوده است گفت: واقعا دو میلیارد تومان برای تهران رقم کمی است زیرا تهران نسبت به سایر استانها برخوردار بوده و باید کمکهای خود را به سایر استانها نیز ارسال کنند.
صلاحی در پایان خبر داد: اتحادیه اصناف کفاشان تهران قول تهیه و تامین 3000 جفت کفش دخترانه و پسرانه را در جریان این طرح به ما دادهاند تا در ابتدای سال تحصیلی در اختیار دانش آموزان نیازمند قرار گیرد.