۶۰ درصد آمریکایی‌ها حامی تحریم ایران شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۲۱۶۷

۶۰ درصد آمریکایی‌ها حامی تحریم ایران شدند

۶۰ درصد از مشارکت‌کنندگان در یک نظرسنجی جدید می‌گویند خرید محصولات شرکتی که با ایران مراودات تجاری دارد را متوقف خواهند کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، 60 درصد از مشارکت‌کنندگان در یک نظرسنجی جدید می‌گویند خرید محصولات شرکتی که با ایران مراودات تجاری دارد را متوقف خواهند کرد.

 

نتایج این نظرسنجی که روز سه‌شنبه منتشر شده به علاوه نشان می‌دهد 70 درصد از مردم آمریکا آشکارسازی هر گونه تعامل با تهران را برای شرکت‌ها بسیار مهم ارزیابی کرده‌اند.

 

این نظرسنجی را «اتحاد علیه ایران هسته‌ای»، از لابی‌های حامی رژیم صهیونیستی و ضد برنامه هسته‌ای ایران با یک نمونه آماری متشکل از 1000 رأی‌دهنده آمریکایی انجام داده است.

 

56 درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی هم گفته‌اند سهام شرکتی که با ایران معامله انجام داده را خواهند فروخت و در یک شرکت دیگر سرمایه‌گذاری خواهند کرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار