کد خبر:۵۴۲۳۸۷
در گفتگو با خبرگزاری دانشجو عنوان شد

حضور غیرقانونی یک مدیر مسئول متخلف در بین کاندیدای انتخابات کمیته مرکزی نشریات دانشگاه آزاد

یک منبع آگاه از حضور غیرقانونی یکی از حامیان فتنه به عنوان کاندیدای شرکت در انتخابات کمیته مرکزی ناظر بر نشریات دانشگاه آزاد خبر داد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

یک منبع آگاه در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،از تخلف یکی از واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در اعلام یکی از حامیان سران فتنه به عنوان عضو کمیته ناظر بر نشریات این دانشگاه جهت شرکت در انتخابات کمیته مرکزی ناظر بر نشریات دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

 

این منبع آگاه با اشاره به اینکه بر اساس اعلام دانشگاه آزاد اسلامی، فقط کسانی می توانند جهت شرکت در انتخابات کمیته مرکزی ناظر بر نشریات دانشگاه آزاد اسلامی کاندیدا شوند که قبلا در دانشگاهشان طی انتخاباتی بین مدیران مسئول نشریات دانشگاهی به عضویت کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه درآمده باشند گفت: متاسفانه در این واحد دانشگاهی هیچ انتخاباتی بین مدیران مسئول نشریات برگزار نشده است و فردی که توسط معاونت فرهنگی دانشگاه به سازمان مرکزی معرفی شده است از حامیان فتنه گران بوده و بر اساس انتخابات معرفی نشده است.

 

وی ادامه داد: متاسفانه معاونت فرهنگی دانشگاه با وجود تخلفات عدیده نشریه متعلق به این فرد بصورت سلیقه ای وی را جهت کاندیداتوری به سازمان مرکزی معرفی کرده است و این شخص هم اکنون جزو ۱۶ کاندیدای تایید صلاحیت شده توسط سازمان مرکزی دانشگاه آزاد جهت شرکت در انتخابات کمیته مرکزی ناظر بر نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است. در صورتی که فرآیند کاندیداتوری این فرد غیرقانونی بوده است.

 

این منبع آگاه در پایان فزود: عده ای از دانشجویان در حال تنظیم شکایت از این مدیرمسئول مختلف هستند و به زودی اسناد آن به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد ارائه خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار