کد خبر:۵۴۲۹۲۹
خروج گروه احرارالشرقیه از عملیات سپر فرات
گروه مسلح «احرارالشرقیه» وابسته به ارتش آزاد از شرکت در عملیات سپر فرات کناره گیری کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه 'الحدث نیوز' این گروه در بیانیه ای تصویری اعلام کرد که تا خروج نیروهای آمریکایی حامی حزب کردی 'اتحاد دمکراتیک' از سوریه، با عملیات سپر فرات همراهی نمی کند.
نظامیان ترکیه از سوم شهریورماه به بهانه مبارزه با داعش و تأمین امنیت مرزهای ترکیه، وارد خاک سوریه شدند و شهرهای جرابلس و راعی را اشغال کردند.
رسانه های نزدیک به تروریست ها روز جمعه از ورود تجهیزات سنگین ترکیه و ارتش آزاد به شهرک راعی واقع در شمال سوریه برای از سر گیری عملیات سپر فرات خبر دادند.
این رسانه ها هدف از این اقدام ارتش ترکیه و گروه تروریستی ارتش آزاد را از سرگیری عملیات سپر فرات برای حرکت به سوی شهرک الباب از مهمترین پایگاه های داعش می دانند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.