کد خبر:۵۴۳۰۱۸
امید خبر داد

مراکز دانشگاه علمی کاربردی منطقه‌بندی می‌شوند

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی از منطقه‌بندی مراکز این دانشگاه خبر داد و گفت: براساس این طرح، مراکز دانشگاه به ۱۰ منطقه تقسیم بندی می‌شوند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدحسین امید در نشست با رؤسای مراکز دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: مشکلات موجود در واحدهای استانی و مراکز این دانشگاه در نقاط مختلف کشور از شباهت‌های زیادی برخوردار است و دانشگاه درصدد برطرف کردن این مشکلات است.

 

وی با انتقاد از نگرش کمیت‌گرایانه در گسترش مراکز آموزش عالی در سال های اخیر تأکید کرد: این مسأله موجب کم توجهی به کیفیت در آموزش و موضوع مهارت آموزی شده است.

 

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: خوشبختانه تمایل به مدرگ‌گرایی در جامعه رو به کاهش است و این یک فرصت  خیلی خوب برای توجه به مهارت آموزی است که مراکز علمی کاربردی  باید حد اکثر استفاده از آن را ببرند .

 

امید اضافه کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی با هدف مهارت آموزی با نگاه به بازار کار تأسیس شده است و بزرگترین مزیت این دانشگاه نسبت به سایر دانشگاه ها انعطاف‌پذیری و سرعت عمل در تصویب رشته‌های جدید و یا لغو رشته‌های غیر ضروری برای تطبیق با بازار کار است.

 

وی به منطقه بندی دانشگاه جامع علمی کاربردی در کشور اشاره کرد و گفت: براساس این طرح مراکز این دانشگاه به ده منطقه تقسیم بندی می شوند.

 

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطرنشان کرد: اجرای طرح منطقه بندی دانشگاه موجب تسهیل در بررسی نیازها، مشکلات و برنامه‌ریزی برای رفع موانع می‌شود.

 

امید گفت: از دیگر مزایای اجرای طرح منطقه بندی در این دانشگاه تسهیل تصویب رشته‌های مورد نیاز دانشگاه متناسب با بازار کار منطقه‌ای خواهد بود.

 

وی تأکید کرد: همچنین سازمان مرکزی این دانشگاه برنامه‌هایی برای سطح بندی مراکز پیش‌بینی کرده و براین اساس تداوم کار مراکز این دانشگاه به نحوه عملکرد آنها در زمینه‌های مختلف بستگی خواهد داشت .

 

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی عنوان کرد: همچنین دامنه اختیارات رؤسای واحدهای استانی و مراکز آموزش علمی کاربردی در آینده نزدیک گسترش خواهد یافت.

 

 امید به پتانسیل و ظرفیت بالای استان یزد اشاره کرد و گفت: مراکز علمی کاربردی این استان براساس درخواست رشته‌های جدید با توجه به نیاز بازار کار استان یزد می‌توانند در کمک به اقتصاد کشور شریک باشند.

 

در ابتدای این نشست دکتر محمد صالح احمدی سرپرست واحد استان یزد گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته این واحد استانی در بخش های مختلف ارائه داد و در ادامه نیز رؤسای مراکز علمی کاربردی استان به بیان دغدغه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار