آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۳۰۷۸

وقتی که بورس عصبانی می‌شود!

شاخص كل با كاهش ۳۵۰واحدي در مرز ورود به كانال ۷۵ هزار واحدي قرار گرفته و اين روند موجب عرضه‌هاي بيشتر بازار شده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، روزنامه حامی دولت تعادل درباره بورس گزارش داده است:‌ شاخص كل با كاهش 350واحدي در مرز ورود به كانال 75 هزار واحدي قرار گرفته و اين روند موجب عرضه‌هاي بيشتر بازار شده است. روز گذشته بازار سرمايه با افزايش تقاضا كار خود را آغاز كرد درحالي كه شاخص كل در محدوده مثبت حركت مي‌كرد اما در ساعات مياني بازار با انتشار گزارش شركت گسترش نفت‌وگاز پارسيان ناگهان ورق بازار برگشته و تقاضاي اندك بازار تبديل به عرضه‌هاي سنگين شد.

 

بازار سرمايه در روزهاي پاياني شهريور همچنان با موضوع تسويه حساب اعتباري‌ها درگير بوده و با وجود اينكه روزهاي پاياني شهريور را طي مي‌كند اما همچنان عرضه‌ بر تقاضاي بازار چيرگي دارد...

 

يكي از كارشناسان بازار سرمايه درخصوص وضعيت بازار روز گذشته در گفت‌وگو با «تعادل» اظهار كرد: «بازار سرمايه به دليل نداشتن انرژي لازم و نقدينگي كافي به گزارش‌هاي نامناسب شركت‌ها و خبرهاي منفي واكنش عصبي نشان داد كه به تبع آن طبيعي است كه عرضه‌ها زياد ‌شود.»..

 

مدير مشاوران سرمايه‌گذاري كارگزاري سهم آشنا در ادامه مي‌افزايد:«به لحاظ الگوهاي تحليل تكنيكال درحال حاضر موج شماري شاخص كل بورس نشان مي‌دهد، شاخص كل در موج 2 اينترمديت از 3 پرايمري از 3 سايكل قرار دارد. اين اتفاق يعني بهترين گاردي كه يك چارت تكنكيال به خود مي‌گيرد تا رشد منطقي و سودآوري در بلندمدت داشته باشد هم‌اكنون درحال رخ دادن ‌است بدين منظور كافي است در قدم اول شاخص كل از عدد 79هزار عبور كند تا موج جديد شكل بگيرد كه هدف ابتدايي آن مي‌تواند بين 84هزار و 500 تا 86هزار واحد باشد؛ البته شرط مهم و لازم اين موضوع اين است كه شاخص به هيچ عنوان عدد 72هزار را نشكند كه البته در اين موج شماري اين موضوع تغيير خواهد كرد و هدف آن 67 هزار و 200واحد خواهد بود بنابراين درحال حاضر بايد رويه اصلاح تكميل شده و محدوده 75هزار و 500 واحد بيشترين افت شاخص در مقطع فعلي خواهد بود.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار