صداوسیما منفعل است/ دانشجویان به مردم آگاهی بدهند
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۳۵۹۳
ایزدی در گفت ‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

صداوسیما منفعل است/ دانشجویان به مردم آگاهی بدهند

استاد دانشگاه تهران گفت: بدلیل انفعال صداوسیما، تشکل‌های دانشجویی باید وظیفه آن را به دوش بکشند و به مردم آگاهی دهند.

فواد ایزدی استاد دانشگاه تهران در گفت‌‌و‌‌گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو،در پاسخ به این سوال که نقش دانشجویان در زمان انفعال نهادهای تصمیم گیر چیست؟، گفت: در فرمایشات رهبری مکرر از وظایف جنبش های دانشجویی صحبت به میان آمده است.

 

وی تصریح کرد: در گام اول دانشجویان باید بدانند که در جامعه چه خبر است، از اخبار مطلع باشند و تبیین آن از طریق همایش ها میسر خواهد شد.

 

ایزدی اظهار داشت: در گام دوم دانشجویان وظیفه دارند تمامی مباحث روشنگری همایش ها را به کل دانشگاه ها و دانشجویان بسط دهند، چرا که همه دانشجویان علاقه مند به کشورشان هستند.

 

وی با اشاره به نقش صدا و سیما در تبیین موضوعات سیاسی در جامعه، گفت: صدا و سیما هم در حیطه تبیین مسائل سیاسی نقش اساسی دارد، ولی هم اکنون بدلیل انفعال این دستگاه تشکل های دانشجویی باید وظیفه آن را به دوش بکشند و به مردم آگاهی دهند.

 

ایزدی در پایان خاطر نشان کرد: قشر دانشجو هستند که در چند سال آینده جامعه را تحویل گرفته و اگر با آگاهی تمام به سمت این مسیر بروند راه های خوبی را ترسیم خواهند کرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار