کد خبر:۵۴۳۹۳۱
دبیر ستاداربعین دانشگاهیان استان یزد:

توانمندسازی سفیران اربعین استان جهت مدیریت کاروان‌های خودجوش دانشجویی پیاده‌روی اربعین

۳۶ دانشجوی یزدی به عنوان مسئولان کاروان‌های خودجوش دانشجویی زیارت اربعین در همایش فعالین دانشجویی اربعین حضور می‌یابند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین نمونه، دبیر ستاد اربعین دانشگاهیان استان با اشاره به  حضور ۳۶ دانشجوی یزدی از سراسر استان به عنوان مسئولان کاروان های خودجوش دانشجویی زیارت اربعین در همایش فعالین دانشجویی اربعین، بیان داشت: در این همایش موضوعاتی همچون خروج دانشجویان مشمول، تعامل با مسئولین دولت عراق، برپایی موکب‌های دانشجویی در اربعین و دهه  اول محرم، مشارکت با دانشجویان و فعالین غیر ایرانی اربعین حسینی و تمهیدات لازم جهت اعزام دانشجویان مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد.


نمونه با تاکید به اهمیت برگزاری هرچه پرشکوه‌تر راهپیمایی اربعین حسینی(ع) اظهار داشت: برنامه ریزی لازم برای اعزام پیش از ۱۰۰۰ دانشجوی دانشگاه های استان یزد در قالب کاروان های خودجوش به پیاده روی اربعین در ستاد اربعین دانشگاهیان صورت گرفته است.


وی افزود: این کاروان‌های دانشجویی از راهنمایی و حمایت های ستاد اربعین دانشگاهیان در تامین وسیله ایاب و ذهاب و اسکان در عراق بهره می برند.


دبیر ستاد اربعین دانشگاهیان استان ضمن اشاره به حدف وثیقه نقدی  و تسهیل روال اداری اخذ مجوز خروج نسبت به سال های گذشته برای دانشجویان مشمول خدمت سربازی تصریح کرد: تمامی دانشجویان میتوانند جهت اخذ مجوز خروج و ثبتنام در کاروانهای خود جوش زیارت اربعین به دفاتر بسیج دانشجویی دانشگاه محل تحصیل خود مراجعه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار