آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۳۹۳۲

فرود بمب‌افکن امریکایی در کره جنوبی

یک فروند بمب‌افکن استراتژیک ارتش آمریکا در نمایشی قدرت، در کرۀ جنوبی به زمین نشسته‌ است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو امریکا گفت این اقدام با هدف یادآوری توانمندی نظامی قدرتمندِ واشنگتن به پیونگ‌یانگ صورت گرفته‌است.

 

این اقدام یک روز پس از آن صورت گرفت که کرۀ شمالی اعلام کرد یک موتور موشک قدرتمند و جدید را با موفقیت آزمایش کرده‌است.

 

در پی این آزمایش، کرۀ جنوبی اعلام کرد این آزمایش با هدف نشان دادن پیشرفت‌های پیونگ‌یانگ در زمینۀ دستیابی به موشک‌های دور برد صورت گرفته است.

 

تصاویر تلویزیونی دو فروند بمب‌افکن مافوق صوت بی-1بی را نشان داد که در ارتفاعی کم بر فراز پایگاه هوایی امریکا در منطقۀ پیونگ‌تائک در اقیانوس آرام در 64 کیلومتری جنوب سئول در حال پرواز هستند.

 

خبرگزاری یونهاپ کرۀ جنوبی گزارش داد، یکی از این بمب‌افکن‌ها در منطقۀ پیونگ‌تائک به زمین نشست و دیگری به پایگاه هوایی اندرسن امریکا در جزیره گوام بازگشت.

 

سرلشگر تامس دابلیو.برگسون از نیروی هوایی امریکا اعلام کرد: «روابط میان امریکا و جمهوری کره (کرۀ جنوبی) محکم است و قدرت این تعهد (دوجانبه) با رفتارهای پرخاشگرانۀ کرۀ شمالی به لرزه در نخواهد آمد.»

 

وی گفت: «چیزی که امروز نشان دادیم، فقط یک ابزار از گزینه‌های متعدد ماست. این ائتلاف هر روز قدرتمندتر می‌شود و ما آماده دفاع و حفظ امنیت شبه جزیرۀ کره و منطقه هستیم.»

 

امریکا هفتۀ گذشته و چند روز پس از آزمایش اتمی پنجم کر‌ۀ شمالی، نیز دو بمب‌افکن را در فرار کرۀ جنوبی به پرواز در آورده بود؛ این بمب‌افکن‌ها بلافاصله به گوام بازگشتند.

 

هنوز مشخص نیست این بمب‌افکن امریکایی چه مدت در کرۀ جنوبی باقی خواهد ماند.

 

امریکا چندین پایگاه در خاک کرۀ جنوبی دارد؛ واشنگتن همچنین 28 هزار و 500 نیروی نظامی در این کشور منطقۀ شرق آسیا مستقر کرده است.

 

بمب‌افکن مافوق صوت بی-1بی توانایی حمل بزرگترین تسلیحات هدایت شونده و غیرهدایت شونده در نیروی هوایی امریکا را دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار