آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۴۰۸۷
در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل

سوریه، موضوع اصلی گفت‌وگوی وزرای خارجه روسیه و آمریکا

وزرای خارجه روسیه و آمریکا در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل با یکدیگر تماس‌های تلفنی و دیدار حضوری داشتند که درباره حل مشکلات سوریه به گفت‌وگو پرداختند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه با «جان کری» همتای آمریکایی خود در نیویورک تماس تلفنی گرفت سپس با یکدیگر دیدار کردند.

 

به نوشته خبرگزاری روسی تاس، وزارت خارجه روسیه خبر داد، وزرای خارجه روسیه و آمریکا در گفت‌وگو‌های تلفنی درباره مساله سوریه با یکدیگر گفت‌وگو کردند.

 

در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است، لاوروف و کری در حاشیه هفتاد و یکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل با یکدیگر گفت‌وگوهای متعددی کردند و حل مشکلات سوریه موضوع اصلی گفت‌وگوها بود.

 

همچنین خبرگزاری اسپوتنیک نوشت، لاوروف و کری تا کنون دو دیدار در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل داشتند و دیروز در دیدار وزرای خارجه دو کشور، لاورووف تاکید کرد گفت حمله روز 16 سپتامبر از سوی ائتلاف آمریکایی به فرودگاه دیرالزور و کشتن نظامیان سوری، نقض آشکار توافق برای آتش‌بس بود.

 

دو کشور در تاریخ 9 سپتامبر توافق کرده بودند آتش‌بس عمومی در سوریه حاکم شود اما ائتلاف آمریکایی به بهانه حمله به داعش، به نظامیان سوری حملات هوایی کرد که در نتیجه آن بیش از 80 نظامی سوری جان باختند و حدود 100 نفر زخمی شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار