کد خبر:۵۴۴۸۸۰

ابلاغ دستورالعمل اجرای دوره‌های تک پودمان بین سطوح تحصیلی دانشگاه علمی کاربردی

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی‌کاربردی گفت: اجرای دوره‌های تک پودمان بین سطوح تحصیلی این دانشگاه از مهرماه آغاز شده و دستورالعمل نحوه اجرا و درخواست برگزاری این دوره‌ها نیز از طریق سامانه ابلاغ شده است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اخوان، معاون آموزشی دانشگاه علمی و کاربردی گفت: دستورالعمل نحوه درخواست برگزاری و اجرای دوره های آموزش های عالی تحصیلات تکمیلی بین سطوح تحصیلی( تک پودمان) تصویب و ابلاغ شده است.

 

وی افزود: از مهرماه امسال بخش خصوصی و دولتی می توانند تک پودمان های مورد نیاز خود را طراحی و پس از تصویب در شورای گسترش آموزش عالی با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی اجرایی کنند.

 

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی‌کاربردی خاطرنشان کرد: براساس این دستورالعمل برگزاری تک پودمان‌ها برای بین سطوح دیپلم و کاردانی، کاردانی و کارشناسی، کارشناسی و کارشناسی ارشد و کارشناسی ارشد و دکتری طراحی و تدوین می‌شود.

 

 اخوان گفت: درحال حاضر برخی از دستگاه‌های اجرایی دولتی و خصوصی مجوز برگزاری تک پودمان‌ها برای بین سطوح تحصیلی را از این دانشگاه دریافت کرده‌اند که این دوره‌ها از مهرماه سال جاری اجرایی خواهد شد.

 

وی عنوان کرد: ساعات آموزشی تک پودمان‌های این دانشگاه بین ۱۶۰ تا ۴۸۰ ساعت است که ۷۰ درصد آموزش‌ها در این دوره ها به صورت مهارتی و ۳۰ درصد به صورت نظری ارائه می‌شود.

 

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی‌کاربردی تأکید کرد: دوره‌های تک پودمان این دانشگاه به صورت نیمه وقت، پاره وقت و تمام وقت قابلیت اجرایی دارد.

 

 اخوان خاطرنشان کرد: دوره‌های تک پودمان این دانشگاه به نحوی طراحی می شوند که افراد بتوانند در محیط کار آموزش‌های لازم را برای ارتقا سطح شغلی خود دریافت کنند.

 

وی با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی‌کاربردی بستر لازم برای برگزاری دوره‌های تک پودمان را دارد، گفت: دستگاه های اجرایی دولتی و بخش خصوصی می توانند تک پودمان‌های مورد نیاز خود را طراحی و پس از تصویب در شورای گسترش دانشگاه این دوره‌ها را برگزار کنند.

 

معاون‌آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی تصریح کرد: از مزایای دوره‌های تک پودمان می‌توان به انعطاف‌پذیری دوره‌ها براساس نیاز جامعه، توجه به آمایش سرزمینی، شتاب بخشیدن به روند تربیت نیروی انسانی کارآمد، کاهش هزینه‌های آموزش و زمان کوتاه برای برگزاری این دوره‌ها اشاره کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار