آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۵۸۹۴

اولین سفیر آمریکا در کوبا در ۵۰ سال اخیر معرفی شد/ مخالفت جمهوری‌خواهان کنگره

«باراک اوباما» رئیس‌جمهوری آمریکا روز سه‌شنبه اولین سفیر این کشور در کوبا در بیش از نیم قرن گذشته را معرفی کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه آمریکایی «نیویورک‌تایمز» گزارش کرد که «باراک اوباما» رئیس‌جمهوری آمریکا روز سه‌شنبه (دیروز)، «جفری دلورنتیس» یکی از کارکنان بخش خدمات خارجی که از سال 2014 تاکنون بعنوان یکی از نمایندگان آمریکا در هاوانا فعالیت داشته است، را برای سمت سفیر آمریکا در کوبا نامزد کرد.

 

طبق این گزارش، این فرد باید به تأیید سنا درآید. اوباما در حالی اقدام به معرفی سفیر در کوبا کرده است که تلاش برای احیای روابط با کشور کوبا بعد از بیش از 50 سال با مخالفت جمهور‌ی‌خواهان کنگره درآمده است.

 

«مارکو روبیو» سناتور جمهوری‌خواه ایالت فلوریدا که یکی از مخالفان از سرگیری روابط واشنگتن-هاوانا است، درست ساعاتی بعد از اعلام نامزدی دلورنتیس، در یک بیانیه شدیدالحن تصریح کرد که این نامزدی نباید پیش برود و تأیید شود.

 

وی در بیانیه خود گفت: «درست همانند آزاد کردن تمامی تروریست‌ها از زندان گوانتانامو و ارسال دلارهای مالیات‌دهندگان آمریکا برای رژیم ایران، پاداش‌دهی به دولت کاسترو با تعیین یک سفیر آمریکایی، یک حفره دیگر در پروژه میراث رئیس‌جمهور است که باید متوقف شود».

 

روبیو تأکید کرد: «تا زمانیکه رژیم کاسترو پیشرفت‌های چشمگیر و برگشت ناپذیری در حوزه حقوق بشر و آزادی سیاسی مردم کوبا ایجاد نکند و تا زمانیکه نگرانی‌های طولانی مدت درباره سرقت اموال رژیم کوبا و جرایم این رژیم علیه شهروندان آمریکا مورد بررسی قرار نگیرد، این نامزدی باید متوقف شود».

 

آمریکا روابط دیپلماتیک با کوبا را بعد از 55 سال مجدداً از سرگرفت و سفارت خود را در هاوانا بازگشایی کرد و این بهبود روابط بعد از آن صورت گرفت که اوباما و کاسترو در سال 2014، یک آشتی تاریخی را اعلام کردند. در ماههای بعد از این رخداد، در حالیکه مذاکرات بین کاخ سفید و مقامات کوبا وارد مراحل نهایی خود شده بود، اوباما دلورنتس را به کوبا اعزام کرد تا هدایت بخش منافع آمریکا را برعهده بگیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار