کد خبر:۵۴۶۴۲۲
معاون سیاسی- امنیتی خراسان رضوی:

تتشکیل مجمع مشورتی جوانان در حوزه اجتماعی، سیاسی و امنیتی در آینده‌ای نزدیک/ عدم اعتماد به جوانان درعرصه قدرت و اقتصاد

معاون سیاسی، امنیتی استانداری خراسان رضوی گفت: درصدد ایجاد مجمع مشورتی جوانان در حوزه اجتماعی، سیاسی و امنیتی در آینده‌ای نزدیک هستیم که این مجمع باهدف دریافت پیشنهادات، انتقادات و مشاوره‌های جوانان در تشکل‌های مردمی با دستگاه‌های دولتی تشکیل می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد ، سید جواد حسینی، معاون سیاسی، امنیتی استانداری خراسان رضوی در دیدار با دانشجویان فعال سیاسی در خصوص ایجاد تشکل های غیردولتی در خراسان رضوی گفت: در دولت به منظور ایجاد این تشکل‌ها پنج راهبردی با سه شاخصه مشخص از جمله تقاضا محوری، مشارکت مردم و مشارکت نهادمند مردم تعریف شده است.

 

وی تصریح کرد: امروز نظام سیاسی، خردجمعی و تجربیات جهانی نشان داد که این تشکلات غیر دولتی باعث ایجاد توسعه پایدار می‌شوند، چنانچه درکشور این سازمان یافتگی افزایش بیاید، مردم مشارکت تقاضا محور را تجربه می‌کنند، در غیر این صورت توسعه به خصوص توسعه پایدار شکل نخواهد گرفت.

 

معاون سیاسی، امنیتی استانداری خراسان رضوی با یادآوری این نکته که در خراسان رضوی 834تشکل غیر دولتی وجود دارد، خاطرنشان کرد: این تعداد از سال 92، 17 درصد رشد داشته است.

 

حسینی با اشاره به این‌که سمن ها باید به لحاظ موضوعی نیز گسترش داشته باشند، بیان کرد: در گذشته فعالیت این تشکلات غیر دولتی موضوعاتی مانند خیریه، بهداشت و غیره بود در صورتی که می‌توان در حوزه‌های مختلف تشکل های مرتبط با نیاز آنها به وجود آورد که حوزه فعالیت آنها در17 محور می‌تواند گسترش یابد.

 

وی افزود: درگذشته تشکل‌های مردمی و جوان محور تنها در مراکز استان‌ها فعالیت می‌کردند در حالی‌که تشکیل آن در همه نقاط دور و نزدیک ضروری است، این تشکل‌ها باید در رده‌های سنی مختلف و در شهرستانهای کوچک وحتی روستاها نیزشکل بگیرد.

 

حسینی موضوع مهم در این تشکل ها را تدوین نظام نامه تعامل بادولت وبخش های دولتی دانست وگفت: بر اساس اصل44 قانون اساسی کشور مبنی بر واگذاری بخشی ازامور دولتی قابل واگذاری به مردم، یکی از شاخص‌های ارزیابی مدیران دولتی میزانی توانایی آنان در پیوند بین تشکلات مردمی و واگذاری امور به آنان است.

 

وی در ادامه خطاب به جوانان خاطرنشان کرد: درصدد ایجاد مجمع مشورتی جوانان در حوزه اجتماعی، سیاسی و امنیتی در آینده‌ای نزدیک هستیم که این مجمع باهدف دریافت پیشنهادات، انتقادات و مشاوره‌های جوانان در تشکل‌های مردمی با دستگاه‌های دولتی تشکیل می‌شود.

 

بیکاری تحصیل کرده‌ها مشکل اساسی جامعه است

 

حسینی همچین به موضوع اشتغال جوانان اشاره و بیان کرد: در دولت یازدهم از رشد اقتصادی 4.14درصدی برخوردار هسیتم، در آخر سال جاری ما شاهد تورم تک رقمی خواهیم بود و از رکود خارج شده ایم ودر استان 24هزار اشتغال ایجاد شده که باید این میزان افزایش یابد.

 

وی تصریح کرد: بیکاری تحصیل کرده‌ها مشکل اساسی جامعه است.

 

شکاف بین سن بلوغ جنسی و سن ازدواج ایجاد شده

 

معاون سیاسی، امنیتی استانداری خراسان رضوی در بخش دیگر سخنان خود به ازدواج و دیگر مشکلات جوانان اشاره وخاطرنشان کرد: درحال حاضر جوانان ما با سه موضوع جامعه‌شناختی خرده فرهنگ، کاهش سن بلوغ جنسی و افزایش سن ازدواج روبرو هستند.

 

وی با بیان این مطلب که در خراسان رضوی بلوغ جنسی در دختران 11.5و در پسران 13.5سال می‌باشد بیان کرد: همچنین سن ازدواج در دختران 24سال و در پسران 29سال می‌باشد. شکاف بین سن بلوغ جنسی و سن ازدواج ایجاد شده که متاسفانه ریاضت جنسی آنان را طولانی می‌کند و ما استراتژی برای حل این مسئله نداریم.

 

حسینی تاکید کرد: این تاخیر در ازدواج استحکام خانواده را در معرض خطر قرار خواهد داد.

 

معاون سیاسی، امنیتی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: متاسفانه دوران جوانی کردن در بین جوانان نیز افزایش یافته که این امر خود اتفاقات زیادی را بدنبال خواهد داشت.

 

وی تاکیدکرد: به گفته جامعه شناسان چنانچه بزرگسالان فریاد جوانان در این دوران را نشنوند و حرکت آنان رادرک نکنند، تعارض نسلی و در پی آن اعتراض خیابانی به وجود می‌آید.

 

ما درعرصه قدرت و اقتصاد به جوانان اعتماد نکرده ایم

 

معاون سیاسی، امنیتی استانداری خراسان رضوی همچنین به استفاده جوانان در نقش های کلیدی و هویتی اشاره و خاطرنشان کرد: از جوانان درعرصه های مختلفی مانند جنگ، مبارزات انقلابی و در عرصه علمی استفاده شده که البته در این زمینه ها ما به دلیل اعتماد به جوانان افتخارات زیادی کسب کرده ایم.

 

حسینی تصریح کرد: ما درعرصه قدرت و اقتصاد به دلیل آن شیرینی که دارد، به جوانان اعتماد نکرده ایم.

 

لزوم مدیریت نشاط اجتماعی برای جلوگیری از افزایش آسیب‌های اجتماعی

 

وی در خصوص فعالیت های فرهنگی بیان کرد: یکی ازسیاست های ما، حرکت درچارچوب قانون می‌باشد، یکی از مشکلات در این حوزه عدم مدیریت نشاط جمعی است، چنانچه این مسئله حل نشود به سمت سوگ پیش می رویم و با آسیب های اجتماعی، بی انگیزگی و غیره مواجه خواهیم شد.

 

معاون سیاسی، امنیتی استانداری خراسان رضوی بیان کرد: در جامعه ما هیجان شادی در قالب مراسم خوب بروز داده نمی شود درصورتی که ما غم را در مراسمات مختلف مذهبی خوب بروز می دهیم.

 

وی اضافه کرد.چنانچه در بروز هیجانات شادی آور مدیریت نباشد، افراد آن را در قالب سنتی مانند چهارشنبه سوری بروز می دهند. ما باید در چارچوب قانون هدایت فرهنگی و نشاط جامعه را در دست بگیریم.

 

در ساماندهی سکونت گاه‌های غیر رسمی از همه افراد وجریانها استفاده خواهیم کرد

 

معاون سیاسی، امنیتی استانداری خراسان رضوی درادامه در خصوص فعالیت در حاشیه شهر گفت: بهتر است به جای بکارگیری حاشیه شهر از سکونت گاه‌های غیررسمی استفاده کنیم، به این دلیل که ما برای ایجاد تحول باید ابتدا اسامی را تغییر دهیم. ما طرح ساماندهی و باز آفرینی سکونت گاه‌های غیررسمی در مشهد را در دستور کار داریم.

 

وی در پایان یادآورشد: در ساماندهی و فعالیت سکونت گاه‌های غیر رسمی از وجود همه افراد وجریانها استفاده خواهیم کرد و فعالیت هیچ کس در این سکونت گاه‌ها را منع نخواهیم کرد. ما از هر کسی در جهت رفع مشکلات و توانمند سازی مردم در سکونت گاه‌های غیررسمی استفاده می‌کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار