کد خبر:۵۴۶۵۸۷
در اختتامیه چهاردهمین دوره؛

پیام سیدحسن نصرالله به جشنواره مقاومت/ حضور بیشتر اصحاب هنر در مقاومت ضروری است

دبیرکل حزب‌الله لبنان در این پیام با سلام و درود به عزیزان حاضر هنرمندان و مسولین گفت: با توجه به هجمه زیاد دشمن علیه جبهه مقاومت امروز حضور چشمگیر اصحاب هنر و رسانه بیشتر احساس می‌شود

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، چهاردهمین جشنواره فیلم مقاومت با پیام سیدحسن نصرالله به کار خود پایان داد.

 

شیخ علی ظاهر معاون فرهنگی حزب الله لبنان پیام سید حسن نصرالله را در این جشنواره خواند.

 

سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان در این پیام با سلام و درود به عزیزان حاضر هنرمندان و مسولین گفت: با توجه به هجمه زیاد دشمن علیه جبهه مقاومت امروز حضور چشمگیر اصحاب هنر و رسانه بیشتر احساس می‌شود. تولیدات در این عرصه می تواند حقانیت این مسیر را به اثبات برسانند از اهالی هنر خواستار توجه بیشتر به جبهه مقاومت و معرفی آن هستم.

 

همچنین در این جشنواره از سردار محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه و سردار نقدی رئیس سازمان بسیج به همراه نماینده حزب‌الله لبنان و سردار جباری و خانم لاله افتخاری از مادر شهید ام غیاث تجلیل کردند. مادری سوری که چهار فرزندش را کمتر از دو سال از دست داد.

 

ام الغیاث بعد از تقدیر گفت: به همه مادران شهدا سوریه عراق لبنان و ایران سلام و درود می فرستم از ایران برای همه کارهایی که انجام داده تشکر می‌کنم.

 

همچنین فاطمه مغنیه دختر شهید مغنیه در این مراسم گفت: عطر شهادت در بین ما می‌پیچد می توان گفت ارزو می کنم حضورشان را حس کنیم. به همه امت اسلامی تلاش ها را تبریک می گوییم و از ایران و امام خامنه‌ای تشکر می کنم. از خانواده های مقاومت تشکر می کنم که اینگونه تلاش می کنند و از دست اندرکاران تشکر می کنم.

 

باسل خطیب کارگردان سوری نیز نیز بعد از دریافت جایزه گفت: افتخار دارم جایزه از ایران بگیرم جنگی که درگیر آن هستیم تنها با گلوله و توپ نیست. با هر حربه ای به جنگ ما امدند تصویر و رسانه و ما در برابر امریکا و رژیم صهیونیستی مقاومت می کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار