نامه بسیج دانشجویی علوم پزشکی بوشهر به ریاست دانشگاه در پی تحرکات جدید تغییر مدیریتی؛
کد خبر:۵۴۶۷۵۱
صبح امروز صورت گرفت؛
رونمایی از آثار جدید محمود رفیعی در دانشگاه بیرجند
«ارج نامه» اثر جدید محمود رفیعی «پزشک خادم فرهنگ» امروز با حضور مسئولان در تالار ولایت دانشگاه بیرجند رونمایی شد.
اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احمد محبی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی گفت: محمود رفیعی بعد از اتمام تحصیلات خود سال ۵۱ به ایران بازگشت و در این مدت وی همواره حمایتهایی بسیاری از فرهنگ دوستان داشته است.
وی با بیان اینکه رفیعی را می توان یک حکیم نامید، گفت: وی هم در حوزه پزشکی و هم در حوزه فرهنگی فعالیتهای قابل تکریم و با ارزشی انجام داده اند و برای توسعه علم و فرهنگ به ویژه در منطقه بیرجند تلاش بسیاری کرده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان جنوبی به کتابهای منتشر شده رفیعی اشاره کرد و بیان داشت: رفیعی کتاب کنسولگری انگلستان را ترجمه و جمع آوری کرده است که کتاب مرجع و ارزشمندی است؛ وی همچنین در خصوص گویش بیرجندی کتابی را تهیه کرده است که این کتاب «ویژه نامه گویش بیرجند» نام دارد و شامل ۱۵ هزار واژه گویشی دستور گویش زبان فارسی است.
محبی با توجه به اینکه رفیعی علاقه بسیاری به تاریخ دارد، تصریح کرد: وی در حوزههای مختلفی از جمله وقف فعالیتهایی کرده و علاقه ای خاص به ادبیات و فرهنگ دارند.
وی با بیان اینکه اولین کتاب شعری که وی جمع آوری کرده است، دیوان لامع است، گفت: این اثر مجموعه سروده های محمدرفیع بن عبدالکریم درمیانی متخلص به لامع، شاعر عارف اواخر قرن یازدهم و اوایل قرن دوازدهم هجری شمسی است که در سال ۶۵ به همت دکتر رفیعی جمع آوری و منتشر شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان جنوبی به دیگر آثار این نویسنده و پزشک بیرجندی اشاره کرد و بیان داشت: وی کتابهایی از جمله «اظهر و مظهر»، «ادب نامه» و «طب اطفال راهنمای تشخیص و درمان» و را جمع آوری، تهیه و ترجمه کرده است و ۲۷ مقاله پزشکی و ۱۷ درسنامه نوشته است.
محبی با اشاره به اینکه «دیوان شیخ عبدالحسین فنودی بیرجندی» یکی دیگر از آثار رفیعی است، افزود: این دیوان شامل قصاید، غزلیات و مسمطات و رباعیات این شاعر آگاه است و «دیوان شیخ عبدالحسین فنودی بیرجندی» پس از تصحیح توسط دکتر رفیعی در سال ۱۳۸۲ انتشار یافته است.
وی در پایان به کتاب «ارج نامه» اشاره کرد و گفت: «ارج نامه محمود رفیعی» که در بیرجند تهیه شده است و شامل مقالات، خاطره ها و دلنوشته ها در مورد رفیعی جمع آوری و چاپ شده است.
نظر شما
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.