کد خبر:۵۴۷۶۵۸

گشایش نخستین مرکز نوآوری‌های کاربردی خاورمیانه در ایران

نخستین مرکز نوآوری‌های کاربردی در منطقه خاورمیانه با هدف تمرکز بر ارایه راهکارهای مرتبط با تلفن همراه در خاورمیانه و ایجاد فرصت‌های بومی اشتغال در تهران افتتاح شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مدیر ارشد خاورمیانه و شمال آفریقای شرکت «کامویوا» هند در این آیین گفت: این مرکز از زمان راه اندازی در سه محور راهکارهای پرداخت از طریق تلفن همراه، مدیریت ارزشمندی مشتریان، توسعه نرم افزارها و راهکارهای کاربردی فعالیت خود را آغاز کرده و قرار است در آینده پس از نیازسنجی از بازار دیجیتال فعالیت های خود را گسترش دهد.

 

«کاستوب کاشیاپ»* ادامه داد: مرکز نوآوری های کاربردی در نخستین گام با هدف توسعه آخرین فناوری های بخش مخابرات و بانکداری، همکاری خود را با دومین اپراتور تلفن همراه ایران آغاز کرده است.

 

وی افزود: پس از برداشته شدن تحریم ها انتظار می رود بازار دیجیتالی ایران رشد بالایی داشته باشد و راه اندازی این مرکز در تهران این امکان را می دهد تا افزون بر اطمینان یابی از انتقال فناوری به ایران از نیروهای بااستعداد ایرانی برای توسعه اهداف و برنامه های کلان استفاده شود.

 

مرکز نوآوری های کاربردی (Center Of excellence) از سوی شرکت هندی کامویوا ایجاد شده و نخستین قرارداد آن متمرکز بر فناوری های بخش مخابرات و بانکداری است.

 

انتقال فناوری به ایران و بکارگیری استعداد های ایرانیان در این زمینه از راهبردهای این مرکز اعلام شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار