اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یادداشت دانشجویی؛* با توجه به گزارش منتشر شده توسط دیوان محاسبات، می توان فهمید که حداقل چهارصد مدیر و مسئول داشتهایم که نجومی دریافت کرده اند. این موضوع غیر قابل قبول است و ما شاهد یک بی عدالتی هستیم.
این مدیران دولت تدبیر و امید با حقوق های نجومی خود، غارت بیت المال را تئوریزه و قانونی کرده اند و این واقعا فاجعه هست. کارمند زحمت کشی که به مراتب مفیدتر از این نجومی بگیران است، حقوق خود را با این ارقام سر به فلک کشیده مقایسه می کند و متاسفانه یا ناامید می شود و یا به نظام بی اعتماد می شود.
با وجود دستور و تاکید رهبر معظم انقلاب در رابطه با این مدیران حرامخوار دولت در این زمینه هیچ قدم مثبتی برنداشته است. متاسفانه علاوه بر این می بینیم که آقای نوبخت این مدیران را ذخیره نظام می خوانند و آقای جهانگیری این حقوق های نجومی را حق آنان و قانونی می شمارند؛ در صورتی که رهبر معظم انقلاب این مدیران را نالایق دانستند و اعلام کردند که شایستگی مسئولیت را ندارند.
در این جا باید سئوال کرد از جناب جهانگیری که طبق چه قانونی باید تفاوت یک مدیر با یک کارمند 40 تا 50 میلیون باشد؟ چرا مسئولان تدبیر به این مطالبه به حق مردم و رهبری معظم انقلاب پاسخ روشنی نمی دهند؟ چرا مسئولان دولت تدبیر و امید که خود را مخالف با فساد نشان می دهند؛ اما در عمل به دنبال تئوریزه کردن غارت بیت المال و قانونی نشان دادن آن هستند. اکنون بیش از پنج ماه است که افکار عمومی مطالبه برخورد با این مدیران را دارند اما هر روز بیش از پیش نا امید می شوند.
بنده و همه مردم ایران از قوه قضائیه می خواهیم که در صورت ادامه تعلل دولت تدبیر و امید وارد این موضوع شده و طی اقدام انقلابی با این مدیران نجومی بگیر برخورد کند و جلوی بی اعتمادی مردم بگیرند. متاسفانه دولت تدبیر و امید هر روز بیش از قبل باعث ناامیدی مردم می شوند و باید توجه کنند که پاسخ این ناامیدی را در انتخابات سال آینده دریافت خواهند کرد.
علی جهرمی- فعال دانشجویی
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.