آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۸۳۰۹
عادلی نژاد در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

اقامه عزای دانشگاه اصفهان در دهه اول محرم

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه اصفهان گفت: مراسم عزاداری ایام محرم و شهادت امام حسین (ع) در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

عادلی نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در خصوص برنامه های دانشگاه اصفهان در ایام محرم گفت: هیات یادگاران امام دانشگاه اصفهان از ساعت ۱۹ هر شب در مصلی الغدیر دانشگاه مراسم مذهبی به مناسبت ایام محرم برگزار می کند.

 

وی افزود: دانشکده علوم تربیتی دانشگاه اصفهان نیز هر روز در دهه اول محرم از ساعت هفت تا هشت صبح مراسم عزاداری برپا می کند که معاونت فرهنگی دانشکده علوم تربیتی متولی برگزاری آن است. 

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه اصفهان تصریح کرد: ظهرها برنامه ای در محوطه حرم شهدای دانشگاه اصفهان هم زمان با نماز ظهر و عصر در حدود دو ساعت مراسم عزاداری برگزار می شود، که بانی مراسم بسیج دانشجویی دانشکده های فنی مهندسی و اقتصاد دانشگاه اصفهان است.

 

عادلی نژاد ادامه داد: ظهرها نیز داخل مسجد دانشکده ادبیات دانشگاه اصفهان مراسمی با همکاری معاونت فرهنگی دانشکده ادبیات و بسیج دانشجویی دانشکده ادبیات برگزار می شود.

 

وی خاطرنشان کرد: از هفته آینده نیز به همت بسیج دانشجویی دانشکده علوم نوین دانشگاه اصفهان مراسم عزاداری و قرائت زیارت عاشورا صبح ها برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار