آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۸۳۸۱

استقبال صندوق رفاه دانشجویان از سال تحصیلی جدید با ۶۷۰ میلیارد اعتبار

رئیس صندوق رفاه دانشجویان با بیان اینکه امسال با ۶۷۰ میلیارد اعتبار به استقبال سال تحصیلی جدید رفتیم، گفت: افزایش میزان تسهیلات ازدواج و افزایش ۱۰۰ درصدی ودیعه مسکن از اقدامات قابل توجه این صندوق در سال جاری است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

 به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، ذوالفقار یزدان مهر در آغاز سال تحصیلی از دانشگاه شهید باهنر کرمان بازدید و با رئیس دانشگاه و جمعی از مدیران این دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.

 

وی افزود: رتبه‌بندی خوابگاه‌های دانشگاه‌های کشور در راستای عادلانه‌سازی اجاره‌بها در سال جاری انجام شد و اجاره‌بها برای خوابگاه‌های درجه یک و دو ۱۵ درصد افزایش داشته و در زمینه خوابگاه‌های درجه چهار و پنج افزایش اجاره‌بها وجود نداشته است.

 

رئیس صندوق رفاه دانشجویان ادامه داد: هدف اصلی از رتبه‌بندی خوابگاه‌ها عادلانه‌سازی اجاره‌بها و بهبود فضای خوابگاهی است و ۶۵ خوابگاه که در رتبه پنجم قرار گرفتند با اختصاص اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان از صندوق رفاه دانشجویان و کمک دانشگاه‌ها به سطوح بالاتر ارتقا پیدا کرده و در حال حاضر هیچ خوابگاه رتبه پنجمی در سطح کشور نداریم و در صورت ارتقای خوابگاه‌های رتبه چهارم به درجات بالاتر تا ۸۰ درصد از اجاره‌بها آن‌ها به دانشگاه‌ بازگردانده خواهد شد.

 

رئیس صندوق رفاه دانشجویان با بیان اینکه امسال با ۶۷۰ میلیارد اعتبار به استقبال سال تحصیلی جدید رفتیم، گفت: افزایش میزان تسهیلات ازدواج و افزایش ۱۰۰ درصدی ودیعه مسکن از اقدامات قابل توجه این صندوق در سال جاری است.

 

مهندس یزدان‌مهر گفت: در سال ۹۳ اعتبارات عمومی صندوق رفاه دانشجویی ۱۴۰ میلیارد تومان بود اما امسال تنها در بحث تسهیلات دانشجویان دکترا ۱۴۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت می‌شود که به صورت قرض‌الحسنه خواهد بود و پس از فارغ‌التحصیلی بازپرداخت می‌شود.

 

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مطرح کرد: اعتبارات صندوق رفاه در سال ۹۳ برای کمک به دانشگاه و یارانه، ۲۶۰ میلیارد تومان بود که امسال به ۶۷۰ میلیارد تومان رسیده و در ارتقای خدمات‌رسانی توأم با کرامت انسانی به دانشجویان ارائه می‌شود.

 

وی افزود: افزایش میزان تسهیلات ازدواج از اقدامات مهم صندوق رفاه دانشجویان بوده و تسهیلات ودیعه مسکن به صورت ۱۰۰ درصد برای دانشجویان افزایش یافته و در راستای کار دانشجویی در مقاطع تحصیلات تکمیلی فعالیت جدی صورت خواهد گرفت.


در این بازدید دکتر طاهر رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان ضمن تقدیر از حضور رئیس صندوق رفاه دانشجویان در دانشگاه ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک شاهد ارتباط و همکاری هرچه بیشتر دانشگاه  و صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری باشیم.

 

 در پایان این دیدار دکتر نظری؛ معاون دانشجویی دانشگاه شهید باهنر کرمان، موانع و مشکلات دانشجویان را مطرح و برای رفع این مسائل بحث و تبادل نظر شد.

 

گفتنی است در این بازدید دکتر فریبرز سجادی معاون درآمد و سرمایه‌گذاری صندوق و مهندس عباسی مشاور رئیس صندوق رفاه مهندس یزدان مهر را همراهی می‌کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار